Címlapra retusálták a hercegnőt
2012. július 18. 16:16
Ha tényleg ez profi retusálók munkája egy híres magazinnál, hát én menten elsüllyedek. Ilyen munkát egy ötéves is el tudna végezni, olyan szörnyen van odaphotoshopolva az arca és a haja hogy már én szégyellem magam. Azt meg majd meglátjuk, hogy ezzel milyen perbe keverik majd magukat...
2012. július 18. 16:20
Na ez több mint pofátlanság. -.-" Eddig is utáltam ezeket a lapokat(Cosmopolitan, Marie Claire..meg még mi.....), de ezután egyenest gyűlölni fogom őket. Mégis hogy tehetnek ilyet?? Ráadásul Kate még csak nem is sztár, hanem hercegnő. Amit ő mond, az majdnem hogy parancs számba megy. Szerintem ne csodálkozzon a lap, ha egy jó kis pert akasztanak a nyakukba. És még ezzel akarnak tisztelegni előtte.....eszem megáll.
1 felhasználónak tetszik:
timea15
2012. július 18. 16:48
Ha egyszer elutasította a felkérést, akkor nem értem miért kellet, ilyen rondán ráadásul odaretusálni szegényt!
2012. július 18. 16:55
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Pont egy ilyen befolyásos emberrel kellett ezt tenni?
Hát ha nemet mondott, de nem értették meg, akkor csak számoljanak a következményekkel.. (amúgy nem akarok kukacoskodni, de ez egy dél-afrikai lap, és nem kelet-afrikai.
)
2012. július 18. 17:10
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
aztaaaa annyira szánalmas ha ennyire a cimlapra akarják rakni kérjék fel istenem
2012. július 18. 17:27
Idézet (eszterke126 @ 2012.07.18. 17:10)
aztaa annyira szánalmas ha ennyire a cimlapra akarják rakni kérjék fel istenem
Jó lenne, ha elolvasnád a cikket is. Benne van, hogy azért retusálták rá, mert nemet mondott nekik.
2012. július 18. 20:09
ha Lady Gagával csinálják ezt,azt mondom oké (bár ő biztos elvállalta volna,haha
),de egy hercegnővel ezt tenni pofátlanság. Ráadásul egy olyan nagy és tiszteletteljes ország hercegnőjével, mint az Egyesült Királyság ...
2012. július 18. 21:33
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Pff...Szánalmasak... -.-"
2012. július 18. 23:26
Ahogy ránézek a képre rögtön megakad a szemem Kate fején!
Egyébként rémes lett...
Egyébként rémes lett...
2012. július 19. 15:21
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
ő egy hercegnő! a nagyi adományozott neki címet! én ezt biztosan nem mertem volna megtenni, ráadásul semmi szépészeti érzéke nincsen a szerkesztőnek? ez a címlap borzalmas!
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.