Justin Bieber arcba rúgná a One Direction tagjait
2012. július 18. 23:07
Ez a Justin Birka még egy légynek se tud ártani. Istenem.
2012. július 18. 23:17
kissedvtk_picúr46új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 179132 offline |
Hú, de kemény itt valaki!! Bár se Justin Biebert se a One Directions-t nem szeretem úgyhogy nekem mindegy.
2012. július 18. 23:28
Megütöm ezt a majmot. Ha egy ujjal is hozzájuk mer én, akkor másnapra halott.
2012. július 18. 23:32
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
OMG!!!&ez.totál hülye!!? mostanában nagyon nagy lett a pofája!
2012. július 18. 23:41
GaGaFan egyetértek. Nem rajongok az1D-ért és ez még csak nem kifejezés de ők legalább nem beszélik ki a másikat egymás háta mögött.Hát azt meg nem gondoltam volna h a figyelemért képes idáig elmenni. Ez J még nagyon meg bánja egyszer ha még nyilatkozik még pászor ilyesmit róluk.
1: kezdjük ott hogy ez a verébfaszú állítólag edz és mégsem éri el az1D-fiúk súlycsoportját pedig ők sem testépítők.
2: Nem veszi észre ez faszkalap hogy egyre kevesebb a rajongòja vagy ennyire nem érdekli h már mindenki egy utolsó kétszínű féregnek tartja?
Szerintem Selenát érdekli ! Nem csodálnám ha ezért szakítana vele sőt egyet is értenék vele.
3:Az nem csoda h egy paparazzonak nekitámad hiszen a paparazzo ugyse üt neki vissza mert Justin akkor még a szart is kiperelné belőle még ha a fotóst agyba-főbe is verte de ha az egyik 1D-fiúnak nekitámad az magasról le fogja szarni h J ki a fasz sőt biztos is hogy úgy szét veri J fejét szar nem marad belőle.
4: Nem kell ahhoz a banda h leverjék J-t csak küldjék el hozzám olyat rávágok a hátára h leszakad a gerince a kis csírának.
Mégh Justin gyúr...ccchh nevetséges
1: kezdjük ott hogy ez a verébfaszú állítólag edz és mégsem éri el az1D-fiúk súlycsoportját pedig ők sem testépítők.
2: Nem veszi észre ez faszkalap hogy egyre kevesebb a rajongòja vagy ennyire nem érdekli h már mindenki egy utolsó kétszínű féregnek tartja?
Szerintem Selenát érdekli ! Nem csodálnám ha ezért szakítana vele sőt egyet is értenék vele.
3:Az nem csoda h egy paparazzonak nekitámad hiszen a paparazzo ugyse üt neki vissza mert Justin akkor még a szart is kiperelné belőle még ha a fotóst agyba-főbe is verte de ha az egyik 1D-fiúnak nekitámad az magasról le fogja szarni h J ki a fasz sőt biztos is hogy úgy szét veri J fejét szar nem marad belőle.
4: Nem kell ahhoz a banda h leverjék J-t csak küldjék el hozzám olyat rávágok a hátára h leszakad a gerince a kis csírának.
Mégh Justin gyúr...ccchh nevetséges
2012. július 19. 00:02
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
Én inkább Justint vágnám orrba,de úgy,h többet föl se kel.
2012. július 19. 00:14
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline |
Ezek a 1D rajongok teljesen elragadtatjak magukat.. Tudjatok ti hogy mikor meritek megverni Justint... SOHA... JUSTIN BIEBER FOREVER
2012. július 19. 00:17
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Justiiiiiiiin,nagyon nagyra teteted már magad nem gondolod? Rossz példát mutatsz a kedves rajongóidnak,mert már kezdenek ők is úgy bevadulni mint te xD Kiváncsi lennék,hogy kapnál egy pofont Zayntől,vagy akármelyik fiútól,hogy mit csinálnál...Szerintem ott esnél össze.Csak,hogy ők kedvesem nem alacsonyodnak le a te szintedre Ennyi vagy édes ENNYI
2012. július 19. 00:23
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline |
Próbálja meg ...
Biebernek annyi ha amazok 5en neki esnek
Biebernek annyi ha amazok 5en neki esnek
2012. július 19. 00:29
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline |
Idézet (KyKy97 @ 2012.07.19. 00:25)
hajrá justin!!xdd
2012. július 19. 01:18
Irigy kutya Nagyon irigyeli a bandát,mert ők sikeresebbek,nemugy mint Dzsusztin Bíber
2012. július 19. 02:46
Hm. Érdekes hogy egyik nap szereti őket, másik nap meg az ellenkezője? Viccnek is rossz... Szerintem nem látta még Liam és Harry izmait
2012. július 19. 06:44
nem védeni akarom ezt a girnyót de elolvastátok a cikket? az egész egy tegyük fel szituról szól, mi lenne ha... egy szó sincs arról hogy utálja őket vagy élvezetből menne nekik. irányított interjú, irányított kérdésekkel, ennyi... amúgy a tornacipővel való dobálózás jobban illene hozzá csak azt 5 személy ellen már nehezen tudná véghezvinni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.