Újra főszerepben William Levy?
2012. július 20. 19:25
Mindig jók azok a filmek amelyben ő kapja a főszerepet!Bisztosan ez is jó lessz!
2012. július 21. 23:06
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Tetszik a történet. William és Lucero tökéletes párosítás lenne.
2012. július 25. 10:38
|
|
Elizabeth Levyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181186 offline
|
Szupi lesz,csak kár,hogy még nem forgatják,mert így nagyon soká láthatjuk...
Amúgy,klassz párosítás lenne,mert két nagyon tehetséges színész játszaná a főszerepeket.
))
Amúgy,klassz párosítás lenne,mert két nagyon tehetséges színész játszaná a főszerepeket.
2012. szeptember 05. 23:32
|
|
belieber96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185079 offline
|
Nagyyon jo lenne csak ne Lucero jatsza a noi foszerepet.Nem illik korban Williamhez.Akit sokkal inkabb latnank noi foszereplokent ebben a sorozatban az Maite.Wiiliam es Maite nagyon jo par.
2012. szeptember 11. 14:41
|
Juliannúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185853 offline
|
Már nagyon várom ezt az új sorozatot. Csak már forgatnák!!
((( De mire ez is elér hozzánk....
Lucero-t nem találtam szimpatikusnak, mondjuk még nem is láttam tőle semmit, és kicsit idősnek gondoltam Will-hez. De most az RTL adja a Riválisokat, amiben ő van, és ott szimpi. Így már el tudom képzelni Williammel.
De szerintem akkor hasonló lenne Lucero karaktere, mint a Riválisokban. Azt meg nem hiszem, hogy bevállalja.
Örülök, hogy nem Maite neve merült fel. Szerintem már elfáradt a Maite-William páros. A Szerelem diadalában már túl sok volt belőlük együtt. Mondjuk ott a sorozat is elég kínkeservesen vontatottá vált.
Lucero-t nem találtam szimpatikusnak, mondjuk még nem is láttam tőle semmit, és kicsit idősnek gondoltam Will-hez. De most az RTL adja a Riválisokat, amiben ő van, és ott szimpi. Így már el tudom képzelni Williammel.
De szerintem akkor hasonló lenne Lucero karaktere, mint a Riválisokban. Azt meg nem hiszem, hogy bevállalja.
Örülök, hogy nem Maite neve merült fel. Szerintem már elfáradt a Maite-William páros. A Szerelem diadalában már túl sok volt belőlük együtt. Mondjuk ott a sorozat is elég kínkeservesen vontatottá vált.
2014. november 18. 19:18
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Na a film pont nem erről szólt.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: