Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”
2012. július 19. 10:53
LoveDorothyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 179252 offline |
Wadmálnaaa ŁŁ hát ja..!
2012. július 19. 11:01
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
én először buzinak hittem a srácot, aztán sokalltabb később vettem észre, hogy nem az. xdd
2012. július 19. 11:04
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Szerintem Eckünek igaza van. Nem az énekes/rapper kinézetét kéne nézni, hanem azt hogy milyen zenét csinál. És szerintem Fluor pont olyan, akit azért utálnak annyian, mert egy kicsit őrült a csávó. SP és ugyanez. Akár hiszitek akár nem, mindkettőjüknek még van rajongótábora, méghozzá nem is kicsi.!
2012. július 19. 11:19
Igen könnyű még azt is mondani rá hogy tucat tehetségtelen senki
2012. július 19. 11:21
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Egyetértek az előttem szólókkal.
2012. július 19. 11:30
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Igen könnyű azt mondani, mert az.
Hol van itt magyar pop zene meg hip-hop?
Hallgathatatlan, értelmetlen, tucat sz_r a 99,9%-a a magyar "zenének", és legjobban ez a flour cseszte el.
Hol van itt magyar pop zene meg hip-hop?
Hallgathatatlan, értelmetlen, tucat sz_r a 99,9%-a a magyar "zenének", és legjobban ez a flour cseszte el.
2012. július 19. 11:39
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
A mostani stílusával igenis az.De azért azt lássuk be,hogy amíg Fluor Filigrán volt és nem volt ennyire a köztudatban,addig egész jó rapszámai voltak.De eladta magát a médiának,és mostani zenéi (márha annak lehet nevezeni őket) csak divatsz*ok.Ha Eckü nem ismerné évek óta,ő is ugyanezt mondaná rá.
2012. július 19. 11:45
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Idézet
Mkb Veszprém
Könnyű hát,mert az D
Könnyű hát,mert az D
Hát ,igen...Egyetértek veled.
2012. július 19. 11:52
nehéz elmagyarázni hogy milyen és hol van a magyar Hip Hop zene mert szerintem nem is lehet elmondani nektek!
mivel aki nem ebben nőtt fel az nem is fogja tudni hogy létezett Magyarországon Hip-hop zene és nem is fogja tudni ezt az egész Hiphop jelenséget soha megérteni.
én körülbelül 1995-től számolom a Magyar Hip hop zene kezdeti időszakát ami 2005-2006-ig bezárólag tartott.
szóval egy igen szűk 1 évtizede volt az országban ennek a zenei műfajnak itthon amire azt lehet mondani hogy megmozdult valami a hiphop zene hallgatóiban és előadóiban egyaránt pozitív irányba. de amilyen gyorsan teret hódított ez az egész Hiphop szubkultúra de beszéljünk inkább csak a zenéről olyan gyorsan el is kopott az előadók kifogytak a mondani valóból a zenét szerkesztők elfelejtettek kreatívak lenni és egy generáció aki "felvirágoztatta"a Hiphop zenét Magyarországon egyszerűen kiöregedett, elfáradt, "lelépett" motiválatlan lett. az új generáció pedig borzalmas! nekik más jelent a Hip hop zene mint az előttük lévő generációnak.és sikerült kitermelni ilyen Fluort, Plazmát,SP-t,Majka de még sorolhatnám a rosszabbnál rosszabb példákat. de felesleges a többit úgy sem ismeritek. az előadókat és a zenei irányzatokat összemosták a Hip-hop zenével amiből aztán olyan egy káosz és katyvasz lett hogy a műfaj talán már soha nem mászik ki belőle itthon.de talán még külföldön sem!
van néhány ellen példa is mondjuk a Punnany Massif de ők már egy afféle "értelmiségi"hip hop zenét játszanak semmi köze már a zenéjüknek az "utcai filozófiához"!
mivel aki nem ebben nőtt fel az nem is fogja tudni hogy létezett Magyarországon Hip-hop zene és nem is fogja tudni ezt az egész Hiphop jelenséget soha megérteni.
én körülbelül 1995-től számolom a Magyar Hip hop zene kezdeti időszakát ami 2005-2006-ig bezárólag tartott.
szóval egy igen szűk 1 évtizede volt az országban ennek a zenei műfajnak itthon amire azt lehet mondani hogy megmozdult valami a hiphop zene hallgatóiban és előadóiban egyaránt pozitív irányba. de amilyen gyorsan teret hódított ez az egész Hiphop szubkultúra de beszéljünk inkább csak a zenéről olyan gyorsan el is kopott az előadók kifogytak a mondani valóból a zenét szerkesztők elfelejtettek kreatívak lenni és egy generáció aki "felvirágoztatta"a Hiphop zenét Magyarországon egyszerűen kiöregedett, elfáradt, "lelépett" motiválatlan lett. az új generáció pedig borzalmas! nekik más jelent a Hip hop zene mint az előttük lévő generációnak.és sikerült kitermelni ilyen Fluort, Plazmát,SP-t,Majka de még sorolhatnám a rosszabbnál rosszabb példákat. de felesleges a többit úgy sem ismeritek. az előadókat és a zenei irányzatokat összemosták a Hip-hop zenével amiből aztán olyan egy káosz és katyvasz lett hogy a műfaj talán már soha nem mászik ki belőle itthon.de talán még külföldön sem!
van néhány ellen példa is mondjuk a Punnany Massif de ők már egy afféle "értelmiségi"hip hop zenét játszanak semmi köze már a zenéjüknek az "utcai filozófiához"!
2012. július 19. 11:58
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
bárkit könnyű leb*zizni igaza van.. amúgy apám is halgat hősöket én nem xd
2012. július 19. 12:28
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.19. 11:52)
nehéz elmagyarázni hogy milyen és hol van a magyar Hip Hop zene mert szerintem nem is lehet elmondani nektek!
Ámen!
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. július 19. 13:01
Attól még hogy jó a zenéje, meg mondjuk helyes.Attól még nem b*zi.
2012. július 19. 13:06
ez az irány amit kéne szerintem követni amit még Funk N Stein csinál közel egy évtizede egyfolytában!ez a srác még mindig ugyanúgy hadar mint 10-évvel ezelőtt még mindig ugyanaz a stílusa nem adta el magát senkinek és még nem felejtette el hogy honnan jött és miről szól ez az egész!
FUNKTASZTIKUS - Élek és virulok
FUNKTASZTIKUS - Élek és virulok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.