Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”
2012. július 19. 19:03
Eckü nagyon jól mondja! Nagyon kedvelem Fluort és tényleg rengeteget dolgozik! ♥♥
2012. július 19. 19:49
Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni” de könnyebb bizonyítani.
2012. július 19. 20:27
Idézet (Teora @ 2012.07.19. 14:55)
Funktasztikus tényleg egy zseniális rapper, de kezdem azt hinni, hogy nemsokára ő se lesz az a nyelvforgató zseni, mivel aki néha nézi a vivát (mint sajnos én) az tudja, hogy Funknak azért már két klipjét adja a viva, furcsa, de még AKPH-t is ad. Nekem ilyen volt a fejem, mikor megláttam: Már nem azért, de Funk még össze is állt Siskával, aki szerintem egy hányadék ember... s azt a klipet nyomatja a csatorna. Igaz, hogy Funktasztikusnak még mindig ugyanolyan a stílusa, de azért szerintem ezt már nem kéne. A viva nem érdemli meg, hogy ilyen előadók zenéjét játssza. Az AKPH viszont az már változott (szerintem), azért hasonlítsuk össze ezt meg ezt, nem mondom, hogy rossz szám lett, de azért van különbség a kettő között. Tudom, hogy változik a világ, az emberek is változnak, de a hip hop az nem egy műfaj, az egy életérzés, s aki nem tudja milyen az igazi hip hop, az már nem is fogja megtudni, ha csak vivát néz. Kíváncsi lennék hányan ismerik itt például Bankos, Phat, Cof vagy Tkyd nevét, és még tudnám sorolni...
nekem csak Funk N Stein marad! ez a Funktasztikus fura név! de ugyanaz az örült mint 10-évvel ezelőtt!
igen tudom hogy tőle is nyomatnak videókat a viván csak ő valahogy tudja ezt a dolgot a helyén kezelni!
amúgy egyetértek hogy a feat-jei mindig borzalmasan sikerültek először összeállt a Kamikázéval most meg Siskával!
amúgy Siskának a Feenoochiz-al voltak jó zenéi még akkor nem ez a tahó bunkó stílusa volt amit igazából nem értem hogy miért erőltet!például ez a zene nagyon nagy track volt a maga idejében:Feenoochizz - Öltönyök Öltönye asszem még Fankadelivel is voltak neki afférjai bár Fankadeli a másik borzalmas végterméke annak ami ebben az ország munkálkodik!
jahhh Akkezdet Phiai is kiadták ezt a legutóbbi albumot a Kottazűrt vagy mi a címe háááá én meghallgattam azt az albumot és egy kicsit értetlenül álltam az előtt hogy mitől ennyire jó ezaz album mert mindenhol áradoztak róla nekem egy két számtól eltekintve nem igazán jött be!
ők is ilyen "értelmiségi"hip hop-ot nyomatnak azon az albumon de szerintem nekik ez nagyon nem áll jól ők tipikusan az utcai szlengel és sajátos rítmikájukkal és kifejezés módjukkal és az ütős beatjeikkel taroltak annak idején legalábbis nálam!
erre jött ezaz album és háá elég nyögvenyelősen tudtam csak végig hallgatni! Akkezdet az nekem ez volt:Akkezdet Phiai - Oltassz
2012. július 19. 20:39
Ezen mit dolgozik ? Ahhoz sok munka kell hogy egy ovis szintű szöveget összeírjon , és vigyorogva elénekeljen. Nekem Fluor akkor is egy tehetségtelen , vihogó senki marad. És kész.
2012. július 19. 20:51
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.07.19. 16:45)
Szerintem már Fluor Filigránként is egy kalap sz@r volt. Fluoridként még ért valamit, sőt van olyan száma, amit kifejezetten szerettem.
De még mindig jobb volt Fluor Filigrán,mint a "nagy partyarc/állat" Fluor.
2012. július 19. 21:02
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline |
talán nem buziznák le ha nem írna ilyen fogyatékos dalszövegeket.
2012. július 19. 22:18
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
babyNatsa igazad van. "kicsilány uuo szia helo álljunk össze mint 2 kicsi legó" :'D
2012. július 20. 00:12
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline |
Részben igaza van Eckü-nek, de azzal nem értek egyet, hogy Fluor ugyanolyan, mint régen volt...sokkal nagyobb arca lett, a semmire, szerintem régebben sokkal jobb fej volt mint most & legalább olyan zenéket csinált, aminek volt jelentése
2012. július 20. 00:47
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline |
olyan egyszerű, azért buzizák le mert féltékenyek hogy sikeres ) és ők sz*rt se értek el az életükben csak a neten merik kritizálni...élőben meg ők mennének oda először aláírást kérni
2012. július 20. 05:44
Amúgy meg nekem mindegy hogy igy is úgy is utálom nem fogom megkedvelni soha !
2012. július 20. 10:16
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Attól,hogy valakit utáltok/utálunk attól még nem b*zi...Ez csak gyerekes viselkedés.
2012. július 20. 12:24
Eckü imádlak.*-*
De miért véded Fluort mikor egy kalap szart se ér? :|
De miért véded Fluort mikor egy kalap szart se ér? :|
2012. július 20. 17:35
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Na ez jó lesz
2012. július 20. 20:05
nem szabad,úgy pálcát törni valaki felett,hogy nem ismered
2012. július 20. 20:13
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
áá nem változott meg...várjunk akkor Eckü kedvéért: Fluor Filigranból lett egy hülyegyerek, Fluor Tomika...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.