Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”
2012. július 20. 20:30
Kirillavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 136 Csatolások: 19 Azonosító: 162659 offline |
Ááááá nem változott....B@zizta Sp-t, és utána meg legyárt vele egy közös számot. Nem gáz. Jó...lehet, h a magánéletében nem változott, lehet, h ugyanolyan jó fej. De a rajongók nem találkoznak vele mindennap, nekik nem a magánéleti jófejsége a fontos, hanem az, h milyen zenét játszik. Én imádtam, de amikor meghallottam a Mizut....azt gondoltam magamban, h ennek a korszakomnak is vége van...
2012. július 21. 05:50
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
háát most minek tagadjah b*zi?? xddd.
2012. július 21. 11:59
itt van tessék ez Hip-hop!
látszik hogy Funk egy idősebb Hip-hop generáció tagja egyszerűen tudja hogy miről érdemes "beszélni"!egy zseni a srác megkockáztatom hogy Magyarországon jelenleg nála jobb Rap előadó nincs!
Fluor és a hozzá hasonlók jobban tennék ha valami hasonló cuccokal próbálkoznának!aki pedig csak ugatja rap-et az pedig a közelébe se menjen a mikrofonnak!
de a legtöbben azt nagyon megtanulták hogy miként kell pózolni a legújabb DC kollekcióban a Viván meg a comet-on! és hogy mitől döglenek a tini lányok!
Funk teszi amit tennie kell!
Respekt Funk csak így tovább!
FUNKTASZTIKUS és SISKA FINUCCSI: Vajon, mit mondanának?!
http://www.youtube.com/watch?v=BlWjr7hcazA
Funk interjú!
http://www.youtube.com/watch?v=dvYBazIHgpI
látszik hogy Funk egy idősebb Hip-hop generáció tagja egyszerűen tudja hogy miről érdemes "beszélni"!egy zseni a srác megkockáztatom hogy Magyarországon jelenleg nála jobb Rap előadó nincs!
Fluor és a hozzá hasonlók jobban tennék ha valami hasonló cuccokal próbálkoznának!aki pedig csak ugatja rap-et az pedig a közelébe se menjen a mikrofonnak!
de a legtöbben azt nagyon megtanulták hogy miként kell pózolni a legújabb DC kollekcióban a Viván meg a comet-on! és hogy mitől döglenek a tini lányok!
Funk teszi amit tennie kell!
Respekt Funk csak így tovább!
FUNKTASZTIKUS és SISKA FINUCCSI: Vajon, mit mondanának?!
http://www.youtube.com/watch?v=BlWjr7hcazA
Funk interjú!
http://www.youtube.com/watch?v=dvYBazIHgpI
2012. július 22. 00:47
nos igen igaza van, könnyű leb*zizni, de vajon kedves fluornak nem lenne ugyanolyan könnyű egy olyan dalt írnia amivel ad is valamit ennek a szerencsétlen magyar haldokló zeneiparnak. már ne is haragudjatok,de aki azt mondja,hogy a mostani flour számok hozzájárultak a szellemi fejlődéséhez, annak gratulálok, hogy letudta írni a kommentjét. fluornak ugyan annyi erőfeszítésébe telne jó zenét csinálni mint azt a sz*rt amit csinál. nem azt mondom, hogy zenéljen a világmegváltásról..de a bohóckodás amit művel az szánalom. könyörgöm olyan szó nincs is,hogy lájk amerikában talán használják, a tetszik szót? beszélhetünk itt arról hova jut magyarország de ilyen dolgok után felesleges. igen mindenki hallgasson olyan zenét amivel tud azonosulni aminek a dallama maga a hallgató , de ne mondja senki hogy azonosult valaha is a mizuval... Ecküt egyébként kedvelem és komoly embernek és zenésznek tartom, fluor ha így folytatja nem lesz az soha. az pedig,hogy a magánéletében milyen jófej meg okos meg intelligens sajnos nem hat ki a zenéjére
2012. július 22. 19:52
Vattacukor.Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 181092 offline |
Mert buzi azért könnyű!
2012. július 23. 13:22
Selly FanClubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 173218 offline |
Fluoor:dhAJRÁÁÁd
2012. július 23. 13:37
Fluornak oltári sz@r számai vannak.Viszont nagyon jó fej.
De attól még nem szeretem xD
De attól még nem szeretem xD
2012. július 23. 21:40
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline |
sztem flour tomi jófej
2012. augusztus 03. 23:48
ramiilovetomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 182424 offline |
szerintem teljes mértékben igaza van eckünek ha valakinek ehez van keedve és élvezi amit csinál akkor csinálja ezt ) ha valakinek nem tetszik csináljon jobbat )Köpköde (Y) zsír lesz ) várjuk a közös számot:DD
2012. augusztus 05. 15:29
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 199 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline |
Bár azért tényleg igaza van,mert könnyű le bu*izni meg ilyenek..^^Én is mondhatnám,hogy ilyen meg olyan de tudom,hogy nekem még olyan tehetségem sincs mint neki.És tényleg ha szereti amit csinál akkor csinálja.
2013. szeptember 04. 19:37
Azonosuljak vele?Ez az igénytelenség netovábbja.Ilyen f×s zenékhez nem fogok alkalmazkodni,már bocsánat.Ha csak akkora pofájuk lenne,mint tehetségük,fele ennyit sem hallanék róluk.Szégyen,hogy bekerültek Magyarország zenetörténelmébe.Megcsinálták a magyar Gangnam style-t,amihez képest még Justin Bieber is egy tehetség.A rajongók "kakiból is várat építek" stílusa meg kimondottan irritál.Fluort persze nem kell leb×zizni,de attól még nem fog nekem tetszeni ez a fiús-lány keverék - és kissé hányinger - stílusa.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.