Tom Cruise új felesége szcientológus lesz
2012. július 19. 16:00
Úgyvan! Végre egy ugyanolyan nem normális szektással lehet együtt , mint amilyen ő!
2012. július 19. 16:49
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ha akar választ valakit.
2012. július 19. 17:54
miez a"vallás" agymosott tenyészkultusz? tenyészteni kell a hívoket, mert máshogy nem megy? mint egy impotens pszichopata
2012. július 19. 18:19
most nem értem miért ell, újabb feleségeket" keresni nek! :S
2012. július 19. 18:35
Hát az egyház az biztosan tudja h ki való Tom-hoz.
2012. július 19. 19:15
,,Mivel az egyház szeretné, ha Tom Cruise azonnal újraházasodna és gyereket nemzene" O.o
Ez nekem eléggé magas... Miért nem Tom választja ki hogy kit akar elvenni ?? És miért kell egyáltalán ilyen gyorsan haladni ??? Egyáltalán nem értem ezt a dolgot, de inkább nem is akarom, ha neki így jó akkor legyen boldog.
Ez nekem eléggé magas... Miért nem Tom választja ki hogy kit akar elvenni ?? És miért kell egyáltalán ilyen gyorsan haladni ??? Egyáltalán nem értem ezt a dolgot, de inkább nem is akarom, ha neki így jó akkor legyen boldog.
2012. július 19. 19:57
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline |
Nane. Ez sok. És nagyon durva. Hosszú lenne leírni, hogy mit érzek ezzel kapcsolatban, úgyhogy bele se kezdek. De azért van egy kérdésem... Vajon milyen ember lenne Tom, ha nem lenne ennek az átkozott egyháznak a tagja? (Jó, ez nem pont ide kapcsolódik...)
2012. július 19. 19:58
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline |
Gabriella Swann
,,Mivel az egyház szeretné, ha Tom Cruise azonnal újraházasodna és gyereket nemzene" O.o
Ez nekem eléggé magas... Miért nem Tom választja ki hogy kit akar elvenni ?? És miért kell egyáltalán ilyen gyorsan haladni ??? Egyáltalán nem értem ezt a dolgot, de inkább nem is akarom, ha neki így jó akkor legyen boldog
Hát ja és különben is miféle egyház az amelyik beleszól az egyén életébe és ,,megfelelő,, házastársakat keres az embernek??? Tom elég befolyásolható lehet ha ezeket engedi!
Ez nekem eléggé magas... Miért nem Tom választja ki hogy kit akar elvenni ?? És miért kell egyáltalán ilyen gyorsan haladni ??? Egyáltalán nem értem ezt a dolgot, de inkább nem is akarom, ha neki így jó akkor legyen boldog
Hát ja és különben is miféle egyház az amelyik beleszól az egyén életébe és ,,megfelelő,, házastársakat keres az embernek??? Tom elég befolyásolható lehet ha ezeket engedi!
2012. július 19. 20:30
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Az abaj ezekkel az egyházakkal,vagy szektákkal,hogy ha bekerülsz ,és főleg ilyen szinten,akkor már kikerülni nem lehet,max az életed árán! Ugye rengeteg pénze is benne van gondolom,és a sok agymosás,egyebek. Így persze mindent megmondanak,mit tegyél amagánéletedben,kivel találkozz,és élj! Csak nem értem mi szüksége volt Tomnak erre,elég híres,ismert is volt,és élhetett volna normálisan. Nem csoda,hogy Nicole sem bírta ezt!
2012. július 19. 20:43
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Nekem, mint színésszel, nincs bajom Tommal, csak ne lenne ennyire betegesen elhivatott az egyházát tekintve.
Oké, hogy hisz ebben, de hogy önfejűen menjen a falnak az egyháza kedvéért...
Egyszer igazán elgondolkodhatna azon, hogy miért hagyják el őt a nők...
Én kifejezetten örülök, hogy Katie elvált tőle, és nem hagyta, hogy Suri is átvegye ezt a hülye szektás szokásokat.
Oké, hogy hisz ebben, de hogy önfejűen menjen a falnak az egyháza kedvéért...
Egyszer igazán elgondolkodhatna azon, hogy miért hagyják el őt a nők...
Én kifejezetten örülök, hogy Katie elvált tőle, és nem hagyta, hogy Suri is átvegye ezt a hülye szektás szokásokat.
2012. július 19. 21:05
Mrs.onedirectionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 174915 offline |
elnézést, ÉN leszek Tom Cruise következő felesége. #justsayin
2012. július 19. 23:51
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Hát, azért sajnálom, hogy Tom ilyen agymosottságig jutott. De legalább a csaj is ilyen.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.