Demi Lovato bekékült
2012. július 21. 15:09
gyönyörű.............
jó lenne rájönni hogy nem mindenkinek áll jól ez az extrém hajszínezés, és ez az öltözködéstől is függ...
jó lenne rájönni hogy nem mindenkinek áll jól ez az extrém hajszínezés, és ez az öltözködéstől is függ...
2012. július 21. 15:14
Borcyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 171302 offline |
jézusom.. még ha igényesen lenne megcsinálva, akkor sem tetszene. Minden ilyesmiről szóló cikkben hangoztatom, hogy nem áll jól Demi-nek a szőke haj, a színes pedig annál inkább nem. Ez pedig már nem csak az én véleményem, azt hiszem.
2012. július 21. 15:16
vivcsa111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 75288 offline |
Szerintem nagyon jól áll neki, sokal nöiesebb! És ezért szánalmasnak nevezni őt, mert ő legalább mer egyedi lenni, és kitünni a tömegből minden csak nem szánalmas. Az irígység egyes emberekből, na az a szánalmas! Ezért lebecsülni és kiábrándulni valakiből, mert átfestette a haját, na az már több mint szánalmas..
2012. július 21. 15:20
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline |
Hm, nem olyan rossz. Kb. úgy néz ki mintha a szőke festéktől oxidálódott volna a haja(akkor az ember tincsei néhol ilyen zöldeskék árnyalatot öltenek), és ha már így járt, akkor adtak hozzá némi extrém többletet.
Egyébként meg teljesen mind1, hogy h néz ki,neki gondolom tetszik, a hangján pedig nem változtat és kész.
Egyébként meg teljesen mind1, hogy h néz ki,neki gondolom tetszik, a hangján pedig nem változtat és kész.
2012. július 21. 15:25
Idézet (Nilo @ 2012.07.21. 15:20)
Hm, nem olyan rossz. Kb. úgy néz ki mintha a szőke festéktől oxidálódott volna a haja(akkor az ember tincsei néhol ilyen zöldeskék árnyalatot öltenek), és ha már így járt, akkor adtak hozzá némi extrém többletet.
végre valaki felfogta a lényeget. "Egyébként meg teljesen mind1, hogy h néz ki,neki gondolom tetszik, a hangján pedig nem változtat és kész."
2012. július 21. 15:49
Glambaby04új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179180 offline |
Egyre rondább az ízlése.
2012. július 21. 15:52
kingaaHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 153061 offline |
Na álljunk már meg egy kicsit. 1. Iszonyatosan néz ki. (nem mintha bármikor is szebb lett volna) 2. A nyakamat tenném rá, hogy most megtetszett neki Adam Lamber-t és szeretne vele dolgozni 3. Undorító ez a nő sőt már szinte a hányinger kerülget, ha ránézek. Oh, man hát nem veszed észre magad. Azok festetik állandóan a hajukat akik nincsenek tisztába önmagukkal. Látszik Demikén, hogy erősnek akar tűnni, de látszik, hogy a mosolygás alatt már majd nem sírás van. Jobban ismerem az embereket mint bárki más. Amúgy meg nem értem mért nem jó neki a saját hajszíne. Ja és minek kell ilyen p*rnós cicanadrágokat hordani amik felérnek a hasáig vagy meddig?
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2012. július 21. 15:57
lillabukusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 181033 offline |
Édes Drága Jó Istenem ! Miééért ? Komolyan mondom,néhány ember komijától rámjön a hányinger.Szeretnétek ti úgy kinézni,mint Demi Lovato.Ki a sz*rt érdekel,hogy milyen színű a haja ? Ugyanolyan csodálatos hangja van,mint azelőtt.És ugyanolyan szép az arca.Demit nagyon nehéz lenne elrontani.És felőlem az egész haját befestetheti kékre,nekem akkor is ő marad a példaképem.És nem fogom elfelejteni,hogy sokat segített a zenéjével és a dkumentumfilmjével.De nem csak nekem,hanem több ezer ugyanolyan problémákkal küzdő rajongónak is! És az az ember,aki fenn tud akadni azon,hogy milyen színű a haja,annak csak gratulálni tudok. Mert ha neki ez tetszik,akkor miért szóltok be ? Legalább letett valamit az asztalra.Ha meg nem tetszik a kinézete,akkor NE NÉZD ! Ha nem tetszik a zenéje NE HALLGASD ! Ilyen egyszerű.De attól,hogy ilyen komikat írsz,nem lesz jobb.És Deminek sem lesz rossz.
2012. július 21. 15:57
Imádom Demit , de már kicsit nekem is sok ez az ízlésváltás. Igazán nyugton maradhatna már. Borzalmasan néz ki. A szőkével még kibékültem , de ez... Hol az ízlése? Borzalmas. Remélem ezt is olyan hamar leváltja mind a többit , és bízom benne h jobbra.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.