A mára már igen csak sikeres brit szinész, Michael Fassbender elmondta, hogy szivesen hagyná el bolygónkat, ha lenne rá lehetősége.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Fassbender az űrbe utazna
2012. július 22. 14:01
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
Tenzi
Nem normális!Amugy kit érdekel?
Egész nap jó kedvem volt, ne b*szd fel az agyam
Amúgy képzeld azt érdekli ez, aki szereti őt. Bocsásd már meg, hogy nem rajong mindenki a félkegyelmű One Directionért akikről állandóan azt beszélik, hogy az azonos neműeket szeretik. Selena Gomezről ne is beszéljünk, aki szintén
2012. július 22. 14:08
Idézet (Tenzi @ 2012.07.22. 13:51)
Elnézve a hozzászólásaidat, nem meglepő ez sem. Ha nem ismered, akkor olvasd el az életrajzát, nézd meg a filmjeit stb stb. Az hogy kit érdekel? Nyilván azokat akik nem a vándöreksönkékért rajonganak
11 évesen ilyen hozzászólások helyett inkább fogj egy könyvet és művelődj, anno én is ezt tettem
Hogy ne legyek teljesen OFF: én nem mernék bevállalni egy űrutazást
2012. július 22. 14:38
Engem például érdekel. Örülök az olyan cikkeknek, amelyekben kis apróságok derülnek ki a kedvencemről. Megtudtam, hogy Fassy szívesen részt venne egy űrsétán. Bezzeg, ha olyan cikkek látnak napvilágot, hogy valamilyen csoda folytán mégis kiderül Buburkáról, hogy hímnemű vagy a One Direction akármelyik tagja szerez egy alibibarátnőt az szenzációnak számít, miközben szétoffolják a cikket úgy, hogy semmi érdemlegeset nem tudnak hozzátenni.
2012. július 22. 14:39
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ha ezt szeretné hát csinálja megteheti.
2012. július 22. 15:49
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
SZISZIKE2000
Ezt most feltétlenül meg kellett írni
Ezt most feltétlenül meg kellett írni
Akit érdekel, az szívesen olvas róla, képzeld. Nem minden a vámpírnaplók körül forog, mert arról is hetente legalább két cikk megjelenik. Engem meg az nem érdekel, és? Nem irkálok oda olyanokat, hogy hűha, ez aztán nagy szenzáció
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. július 22. 15:52
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én is szívesen elhagynám ezt a bolygót ..
2012. július 22. 16:17
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ez az ember bármit bevállalna amit még nem tett meg ezidáig életében. Én nem merném bevállalni de ugye nem vagyunk egyformák. És Isten ments, hogy kötözködjek de Michael nem brit színész, hanem ír-német, csak mondom és gratulálok a cikkhez. Mikor olvastam az interjút, nem gondoltam hogy pont ebből a részéből készül cikk de nem baj, ígyis jó látni, hogy értelmes cikkek is íródnak az oldalon.
2012. július 22. 16:27
Idézet (corny4 @ 2012.07.22. 15:49)
Akit érdekel, az szívesen olvas róla, képzeld. Nem minden a vámpírnaplók körül forog, mert arról is hetente legalább két cikk megjelenik. Engem meg az nem érdekel, és? Nem irkálok oda olyanokat, hogy hűha, ez aztán nagy szenzáció
Majd legközelebb leesik neki a tantusz, egy darabig legalábbis biztosan gondolkodhat rajta.
Aki pályázik még egy kis banamai vakációra, az nyugodtan írjon ilyeneket, ingyen osztogatjuk a jegyeket
2012. július 22. 17:15
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Jó lenne kimenni az űrbe
2012. július 22. 18:19
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Miután nagy Star Wars rajongó, nem lepett meg a nyilatkozata. Viszont valaki elküldhetné neki annak a cégnek a címét, akik pénzért űrutazásokat szerveznek - eggyel közelebb kerülne vágyához. Köszi a cikket!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.