20 éves lett Selena Gomez
2012. július 22. 18:08
Boldog szülinapot Selena!
Gratulálok neki amiért elérte a célját.Mondjuk kicsit feleslegesnek tartom a cikket ,de néha jó olvasni
valamit egy-két hírességről ,mert az év minden
napján lehetne cikk valakikről.
Amúgy ez egy cikk Selena szülinapjáról és itt
tényleg békén lehetne hagyni.Én sem vagyok Selena fan és néha kifejezetten idegesít a sok cikk amelyek mind
róla szólnak ,de szerintem itt nem kéne!Arra ott van a fórum és az előbb említett cikkek ,itt meg lehet vitatni a témát!
És még egyszer boldog szülinapot.
Gratulálok neki amiért elérte a célját.Mondjuk kicsit feleslegesnek tartom a cikket ,de néha jó olvasni
valamit egy-két hírességről ,mert az év minden
napján lehetne cikk valakikről.
Amúgy ez egy cikk Selena szülinapjáról és itt
tényleg békén lehetne hagyni.Én sem vagyok Selena fan és néha kifejezetten idegesít a sok cikk amelyek mind
róla szólnak ,de szerintem itt nem kéne!Arra ott van a fórum és az előbb említett cikkek ,itt meg lehet vitatni a témát!
És még egyszer boldog szülinapot.
2012. július 22. 18:09
Plusz nem kell hozzászólni a véleményemhez!Anélkül is sejtem mit gondolnátok!
2012. július 22. 18:13
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
boldog szülit neki,nem szeretem am!
2012. július 22. 18:14
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Mégegyszer kihangsúlyozom (mert én írtam a cikket) hogy ti is írhattok a kedvenceitekről cikket ha kerek számú szülinapjuk van (pl. 20 v. 30) mert ezeket általában kirakja a Starity. bár szerintem aki pl. 4000. a sztárok listájában nem valószínű hogy kikerül, de Selena az 1. Szóval nyugi, amikor 21 éves lesz már nem lesz róla cikk, úgyhogy CALM DOWN!!!!
2012. július 22. 18:19
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Boldog születésnapot Selena!
2012. július 22. 18:19
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Nem bírom őt, és ezért nem is fogom azt mondani,h boldog szülinapot Nekem ő nem tett le semmit azt asztalra. Egyszerűen szerencséje volt,h amerikában született, és anyuja színésznőféle volt,aki simán elvihette a lányát magával,és egyenesíthette az útjait. És mint énekeső se volt valami nagyszám.Már kifejlődött a hangja,de akkoris a színpadon nekem nagyon gyenge. Nekem ő nem egy királynő, vagy egy ország megmentője, hogy ünnepeljem a szülinapját
De azért isten éltesse..
De azért isten éltesse..
2012. július 22. 18:23
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Boldog Szülinapot Selena
2012. július 22. 18:31
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline |
Nem csak Selenáról jelent meg eddig szülinapi cikk. De akkor raknak ki egy szülinapi cikket ha annak a hírességnek kerek számú születésnapja van (pl.:20, 30, 40). Szóval most nem kell szidni sem a cikket, sem a cikk íróját, ha majd a te kedvenc sztárodnak lesz kerek számú születésnapja akkor te is írj róla és akkor valószínű kirakják (de akkor ne reménykedj ha a sztárok listáján pl.3000. helyen van). Meg ha utálod Selenát akkor miért olvasod el a cikket? Csak azért hogy a kommentekben szidhasd? Mindenkinek van egy saját ízlése és nem kell szidni a másikat azért mert ő pont azt a sztárt szereti. Lehet hogy meg neki pont a te kedvenced nem tetszik. Ízlések és pofonok.
És le lehet szállni Selenáról. Eléggé unom hogy mindeneggyes cikk alján csak utálkozó kommenteket, és vitát látok (tisztelet a kivételnek). Mint már írtam ha nem szereted Selenát ne olvasd a cikkeit.
És mindezt úgy írom, hogy én sem igazán kedvelem Selenát, de szerintem azért a színészkedéshez van némi tehetsége.
És le lehet szállni Selenáról. Eléggé unom hogy mindeneggyes cikk alján csak utálkozó kommenteket, és vitát látok (tisztelet a kivételnek). Mint már írtam ha nem szereted Selenát ne olvasd a cikkeit.
És mindezt úgy írom, hogy én sem igazán kedvelem Selenát, de szerintem azért a színészkedéshez van némi tehetsége.
2012. július 22. 18:49
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Boldog szülinapot Selena! ^^
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.