20 éves lett Selena Gomez
2012. július 29. 21:21
Smiler Viviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 173751 offline |
Miss Vettel: teljesen egyetétek veled
2012. július 29. 22:24
Idézet (acdcgirl @ 2012.07.28. 17:06)
Kedves Selena (nagyon) fanok!! Szerintem undorító hogy ez az apróság a legolvasottabb hírem között szerepel!! Továbbá felháborítónak tartom hogy a tényleg híres embereket nem tisztelitek !! 13 éves fejjel még én is tisztába vagyok vele hogy pár 16 éves "RIBIZLI" ( HA ÉRTITEK MIRE GONDOLOK) képes megszállottan imádni egy ilyen kis "PITÁT"(SZINTÉN A CSÚNYA SZAVAK ELKERÜLÉSE VÉGETT). Szerintem ez a világ 2.-dik legszánalmasabb dolga (persze az első maga Selena).És azt gondolom hogy a tisztelt Szelena gomezt hamarabb felköszöntitek mint a saját anyukátokat!!! Ja, és Selena: Boldog szülinapot !!! Aug.15 egy csomag fog érkezni a házad elé !!!Szépen ,gondosan becsomagolva.. És lesz benne egy adag szar meg egy telefonszám! Ha felhívods azt a számot garantáltan pár perc múlva megjelennek érted az ukrán embercsempészek, és életed végéig egy Nyugat-Afrikai kisvárosban fogy tevéket fésülgetni.
Mekkora egy éretlen hozzászólás,ehez csak gratulálni tudok
Mindenesetre nagyon sajnálom azt az egy percet,amit arra szántam,hogy ezt elolvassam.
2012. július 30. 14:41
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
Kedves utálkodók!
szerintem leállhatnátok most már! Egy épp eszű ember,nem a halálát kívánja egy másik embernek! Mi az h nem boldogot neki? Te örülnék annak,ha neked is ilyet mondanának?! Szerintem vérig sértődnél! Ha valami nem tetszik,akkor menj el erről a cikkről...! Totál gáz vagy,ha ezzel leled örömöd, hogy rosszat kívánsz egy ugyanolyan embernek,mint amilyen te vagy!
szerintem leállhatnátok most már! Egy épp eszű ember,nem a halálát kívánja egy másik embernek! Mi az h nem boldogot neki? Te örülnék annak,ha neked is ilyet mondanának?! Szerintem vérig sértődnél! Ha valami nem tetszik,akkor menj el erről a cikkről...! Totál gáz vagy,ha ezzel leled örömöd, hogy rosszat kívánsz egy ugyanolyan embernek,mint amilyen te vagy!
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. július 30. 15:59
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Utólag is Boldog Szülinapot!
Nagyon sikeres sztár lett belőle.Gratula!
Nagyon sikeres sztár lett belőle.Gratula!
2012. július 30. 22:18
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
hozzáteszem: csak azér kivéntam olyan nagyon boldogat neked drága szelena,hogy ne legyek bunkó. én egész idáig szerettem,de nagyon meguntam,hogy a csapból is ő folyik, szóval mostmár elég volt :@ de mivel eddig szerettem,nem fogok olyat mondani,hogy haljon meg,vagy hasonló. egyszerűen csak ráuntam erre az egészre. sajnálom fanok,ez van
2012. július 31. 11:48
Nem akarok vitázni a (nem) Selly fanokkal de akkor sem kéne egy embert a szülinapján cikizni!!!Nektek se esne jól ha azt mondanák,hogy nagyon rühellek,utállak stb stb stb...Én nem akarok vitázni mert mindenkinek meg van a maga véleménye csak jó lenne ha nem cikiznétek ezt az embert a születés napján mert ez már tényleg durva!!!
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. augusztus 05. 18:39
Nagy Amira Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 72 Csatolások: 31 Azonosító: 180722 offline |
Igen együtt van de csak érdekből!!
2012. augusztus 06. 16:01
Tejszínhab
Boldogat neki.
És zendaya2: aki nem szereti, annak nem kell elolvasnia a cikket.
>>>:Aki nem szereti Selenát,az is nyugodtan elolvashatja a cikket
Boldogat neki.
És zendaya2: aki nem szereti, annak nem kell elolvasnia a cikket.
>>>:Aki nem szereti Selenát,az is nyugodtan elolvashatja a cikket
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.