20 éves lett Selena Gomez
2012. július 29. 21:21
|
|
Smiler Viviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 173751 offline
|
Miss Vettel: teljesen egyetétek veled
2012. július 29. 22:24
Idézet (acdcgirl @ 2012.07.28. 17:06)
Kedves Selena (nagyon) fanok!! Szerintem undorító hogy ez az apróság a legolvasottabb hírem között szerepel!! Továbbá felháborítónak tartom hogy a tényleg híres embereket nem tisztelitek !! 13 éves fejjel még én is tisztába vagyok vele hogy pár 16 éves "RIBIZLI" ( HA ÉRTITEK MIRE GONDOLOK) képes megszállottan imádni egy ilyen kis "PITÁT"(SZINTÉN A CSÚNYA SZAVAK ELKERÜLÉSE VÉGETT). Szerintem ez a világ 2.-dik legszánalmasabb dolga (persze az első maga Selena).És azt gondolom hogy a tisztelt Szelena gomezt hamarabb felköszöntitek mint a saját anyukátokat!!! Ja, és Selena: Boldog szülinapot !!! Aug.15 egy csomag fog érkezni a házad elé !!!Szépen ,gondosan becsomagolva.. És lesz benne egy adag szar meg egy telefonszám! Ha felhívods azt a számot garantáltan pár perc múlva megjelennek érted az ukrán embercsempészek, és életed végéig egy Nyugat-Afrikai kisvárosban fogy tevéket fésülgetni.
Mekkora egy éretlen hozzászólás,ehez csak gratulálni tudok
Mindenesetre nagyon sajnálom azt az egy percet,amit arra szántam,hogy ezt elolvassam.
2012. július 30. 14:41
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Kedves utálkodók!
szerintem leállhatnátok most már! Egy épp eszű ember,nem a halálát kívánja egy másik embernek! Mi az h nem boldogot neki? Te örülnék annak,ha neked is ilyet mondanának?! Szerintem vérig sértődnél! Ha valami nem tetszik,akkor menj el erről a cikkről...! Totál gáz vagy,ha ezzel leled örömöd, hogy rosszat kívánsz egy ugyanolyan embernek,mint amilyen te vagy!
szerintem leállhatnátok most már! Egy épp eszű ember,nem a halálát kívánja egy másik embernek! Mi az h nem boldogot neki? Te örülnék annak,ha neked is ilyet mondanának?! Szerintem vérig sértődnél! Ha valami nem tetszik,akkor menj el erről a cikkről...! Totál gáz vagy,ha ezzel leled örömöd, hogy rosszat kívánsz egy ugyanolyan embernek,mint amilyen te vagy!
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. július 30. 15:59
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Utólag is Boldog Szülinapot!
Nagyon sikeres sztár lett belőle.Gratula!
Nagyon sikeres sztár lett belőle.Gratula!
2012. július 30. 22:18
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
hozzáteszem: csak azér kivéntam olyan nagyon boldogat neked drága szelena,hogy ne legyek bunkó. én egész idáig szerettem,de nagyon meguntam,hogy a csapból is ő folyik, szóval mostmár elég volt :@ de mivel eddig szerettem,nem fogok olyat mondani,hogy haljon meg,vagy hasonló. egyszerűen csak ráuntam erre az egészre. sajnálom fanok,ez van
2012. július 31. 11:48
Nem akarok vitázni a (nem) Selly fanokkal de akkor sem kéne egy embert a szülinapján cikizni!!!Nektek se esne jól ha azt mondanák,hogy nagyon rühellek,utállak stb stb stb...Én nem akarok vitázni mert mindenkinek meg van a maga véleménye csak jó lenne ha nem cikiznétek ezt az embert a születés napján mert ez már tényleg durva!!!
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. augusztus 05. 18:39
|
|
Nagy Amira Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 31 Azonosító: 180722 offline
|
Igen együtt van de csak érdekből!!
2012. augusztus 06. 16:01
Tejszínhab
Boldogat neki.
És zendaya2: aki nem szereti, annak nem kell elolvasnia a cikket.
>>>:Aki nem szereti Selenát,az is nyugodtan elolvashatja a cikket
Boldogat neki.
És zendaya2: aki nem szereti, annak nem kell elolvasnia a cikket.
>>>:Aki nem szereti Selenát,az is nyugodtan elolvashatja a cikket
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.