Úgy tűnik az apjának köze volt, hogy a lánya szakított Benjivel. Szerinte inkább a tanulásra kell figyelnie, és a felfelé ívelő karrierjére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Radics Gigit se engedi pasizni az apja
2012. július 22. 16:49
a tanulásra vonatkozó résszel teljesen egyetértek,jó hogy ennyire a lánya mellett áll,és jövőbe tekintő....de nem szabad hogy a kapcsolatait illetően helyette döntsön,persze a legfontosabb a tanulás és a karrier építés,de emberi kapcsolatokra mindíg kell hogy maradjon idő! elvégre most fiatal :)persze évek múlva is lesz még ideje pasikkal foglalkoznia de szerintem akkor sem lenne szabad az érzelemeket elnyomni....
2012. július 22. 16:51
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Okosan gondolkodik az apuka!
2012. július 22. 16:53
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Egyetértek az előttem szólókhoz.
2012. július 22. 17:02
Giginek még csak nemrég kezdődött el a karrierje, és az első lépéseket, hogy ténylegesen világhírű lehessen, meg kell tennie!!!! amikor pl. a sztárok gyereket várnak, aztán is fognak énekelni, meg ilyesmi, de ameddig nincs Giginek meg ez a lépése, teljes mértékben megértem az apukáját!!!!
2012. július 22. 17:05
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Na hát ez is komolyan, ma igen fontos információk jutottak a tudomásomra. Selenácska 20 éves lett és két magyar tini "sztárocska" nem pasizhat. Az a normális ha az ő korában nem azzal van elfoglalva elmondom nektek.
2012. július 22. 17:10
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Először is van benne valami hiszen még csak 15 éves ráér! De nekem az böki a csőröm, hogy az apja szabja meg neki mitcsináljon. Én ezt Gigi helyében nem hagynám. Abban viszont teljesen igaza van az édesapjának, hogy a mai világban már nem lehet meglenni érettségi nélkül, és az is jobb ha több lábon áll majd, ha mégsem jönne be az éneklés. Mert kitudja valóban, hogy a mai világban meg fog e élni belőle?
2012. július 22. 17:12
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Nem tudnék úgy élni hogy mások mondják meg mit csináljak.. akkor se ha az apám. -.-
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.