Starity

Radics Gigit se engedi pasizni az apja

2012. július 22. 16:04   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik az apjának köze volt, hogy a lánya szakított Benjivel. Szerinte inkább a tanulásra kell figyelnie, és a felfelé ívelő karrierjére.

hirdetés
Radics Gigit se engedi pasizni az apja

Nem rég írtunk arról, hogy Kováts Verát nem engedi pasizni az apja, hogy a tanulásra és a karrierjére koncentrálhasson teljes erővel. Úgy tűnik a Radics családban sincs ez másképp. Az is tudomásunkra jutott, hogy részben Gigi apja is közre játszott, hogy szakított a lány Burgess Benjivel. A fiúnak meglehetősen fájt a szakítás, de Gigi szerint nem is volt komoly a kapcsolatuk, és édesapja nyomására döntött a szakítás mellett.

„Az én engedélyemmel ismerkedtek, de nem volt köztük semmi komoly. Giginek most az éneklésre és a tanulásra kell figyelnie, szóval véget kellett vetni ennek az el sem kezdődött kapcsolatnak” – reagált Radics apuka a történtekre a Hot! magazin hasábjan.

Tamás azt is elmondta, hogy szeretné ha lányának lenne érettségije, hogy több lábbal állhasson a földön, bár biztos benne, hogy énekléssel keresi majd a betevőt a jövőben. Bár nem szeretné, hogy a pasik elvonják a figyfelmét, azt fontosnak tartja, hogy lánya vele egykorúak társaságban legyen, amikor épp nem stúdióban van, ezért – a korábbi hírekkel ellenttétben – nem akarja, hogy magántanuló legyen.

„Szeptembertől egy kicsit több ideje lesz Giginek, de csak olyan helyre íratjuk be, ahol rugalmasak, és ha fellépése van, elengedik. Azt akarom, hogy legalább az érettségije mindenképp meglegyen. Sosem tudhatjuk, mi történik, a mai világban már nem lehet meglenni enélkül. Persze az sem árt, ha az embernek van egy jó szakmája is. Ugyanakkor semmi kétségem nincs afelől, hogy a lányom mindig is énekelni fog. Más kérdés, hogy mennyire tud majd megélni belőle” – tette hozzá Gigi apukája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek