Starity

Radics Gigi otthagyja az iskolát

2012. június 19. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre magántanuló lesz a Megasztár győztese, ugyanis családostól Budapestre költöznek legalább egy évre, így a korábbi iskolájába ha akarna sem tudna bejárni.

hirdetés
Radics Gigi otthagyja az iskolát
Fotó: TV2

Bár sokan úgy gondolják, hogy a Megasztár fiatal győztesének még az iskolapadban lenne a helye, Radics Giginek eszében sincs viszaülni a salgótarjáni iskolába. Miután a nyereménylakást sikerül átalakítani az igényeiknek megfelelően, az egész családdal Budapestre költöznek, hogy Gigi könnyen egyengethesse a karrierjét és eleget tehessen a fellépéseknek.

„Az egész család felköltözik egy évre Budapestre. Ennyi idő alatt valamennyire talán kialakul a jövendő életem. Szeretném tartani a kapcsolatot a többiekkel is. Jó barátokra leltem közöttük a verseny során, és már érzem, hogy egyszer még visszasírom ezt az időszakot” – olvasható a Tvr-hétben Gigi nyilatkozata.

Az idei tanévből ősszel vizsgázó lány azt is elmondta, hogy a kétszemélyes nyaralását is a családjával szeretné eltölteni, mégpedig úgy, hogy a nyereményéből kifizeti a másik két fő részvételi díját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek