Starity

Nem pasizhat Kováts Vera

2012. július 22. 01:01   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az apja eltiltotta a pasizástól, hogy teljes erejével a tanulásra és a karrierjére koncentrálhasson.

hirdetés
Nem pasizhat Kováts Vera

Úgy két hónapja számoltunk be róla, hogy vége Baricz Gergő és Kováts Vera kapcsolatának. Nagy románc volt az övék, ráadásul még közös reklámfilmben is szerepeltek, de a szerelemnek mégis hamar vége szakadt.

Gergő már túllépett a szakításon, mivel egy csinos hosszú szőke hajú lánnyal látják mostanában. Ezzel szemben Vera egyedülálló, és ezen most lehetősége sem lenne változatatni, mivel apja eltiltotta a fiúktól, hogy az iskolára és a karrierjére tudjon koncentrálni, amire kell is, hiszen mostanában rengeteg fellépésre hívják.

„Vera már teljesen továbblépett Gergőn, egyáltalán nem téma ez nálunk. Otthon nem is beszélünk róla soha. Inkább arról szólnak a diskurzusaink, hogy hogyan kellene építeni a karrierjét. Természetesen, ahogy a többi tinilányt, őt is körberajongják a fiúk, de nincs itt az ideje annak, hogy bepasizzon. Most nem szabad neki ilyesmivel foglalkoznia, ezt meg is mondtam neki, mert láttuk már, hogy eltereli a figyelmét” – mesélte a Blikknek Kováts apuka, aki azt is elárulta, hogy Verának bőven akad udvarlója.

Vera egyébként most élvezi a nyári szünetet és az iskolamentes napokat, teljesen felszabadult, közben pedig gőzerővel dolgozik a karrierjén is, nagyon úgy tűnik, hogy ideje sem nagyon lenne most a fiúkra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek