A Batman-film főhőse személyes látogatást tett Aurorában, hogy kifejezhesse részvétét az áldozatok családjának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christian Bale meglátogatta a mozis mészárlás sérültjeit
2012. július 25. 09:13
Gondoltam, hogy Christian fog valamit csinálni, nagyon megrendültnek tűnt az eset után.
2012. július 25. 09:18
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Ez az ürge nem néz ki valami biztatóan. Borzalmas dolgot csinált, amire soha nincs bocsánat, akármilyen pszichológiai problémája is van. A legszigorúbb büntetést érdemli.
Nagyon rendes dolog volt tőle.
Borzalmas hogy ilyen egyáltalán megtörténhet.
Nagyon rendes dolog volt tőle.
Borzalmas hogy ilyen egyáltalán megtörténhet.
2012. július 25. 09:58
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Christian Bale-től nagyon szép dolog, hogy gondol az áldozatokra és a sérültekre. Ez egy "kis" figyelmesség és biztos vagyok benne, hogy az érintetteknek nagyon sokat jelent.
2012. július 25. 10:03
Nem először bizonyítja, hogy hatalmas szíve van, hiába próbálta már többször is lejáratni őt a média. Ő ügyesebb náluk:) Nagyon szép gesztus volt tőle. Többek között ezért is nem lehet őt nem imádni. Nagy respect neki!
Hát ez nagyon kedves volt tőle,és szörnyű hogy vannak ilyen sz*rházi emberek!!!
Én bíztam benne, hogy így tesz. Ő egy végtelenül szimpatikus sztár, és én is azt hiszem, ez valamelyest terápiás célokat is szolgált: biztosan sok sebesültnek a nagy kedvence, és mint tudjuk, ez azért tud adni egy kis pluszt. Az áldozatok családjainak is biztosan jelentett valamit, hogy Bale elment a megemlékezés helyére, de ez jelenlegi helyzetükben mégis vajmi kevés. Azon a gyilkoson látszik, hogy valami nincsen rendben, és ez volt ideggyógyász doktorandusz??!! Az ilyesfajta munkára készülök pszichés állapotát még inkább ellenőrizném, de ki tudja milyen volt a mészárlás előtt. Mindenesetre részvétem az elhunytak családjainak, a sebesülteknek, pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!! Christian pedig maradjon meg ilyennek!!
2012. július 25. 10:08
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Ez nagyon szép volt tőle, de nem is vártam volna, hogy nem teszi meg.
James Holmes-ba pedig szerintem a tárgyalás előtt nyomtak az ügyvédek egy nagy adag lónyugtatót, nehogy mondjon valami baromságot a mélyen tisztelt bíróság előtt, azért volt olyan kába. Vagy csak teljesen, menthetetlenül elborult az agya, ami azért gáz, mert akkor beszámíthatatlanság miatt nem kapja meg a halálbüntetést.
James Holmes-ba pedig szerintem a tárgyalás előtt nyomtak az ügyvédek egy nagy adag lónyugtatót, nehogy mondjon valami baromságot a mélyen tisztelt bíróság előtt, azért volt olyan kába. Vagy csak teljesen, menthetetlenül elborult az agya, ami azért gáz, mert akkor beszámíthatatlanság miatt nem kapja meg a halálbüntetést.
2012. július 25. 10:14
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Ez nagyon rendes volt tőle...
2012. július 25. 10:16
ez nagyon- nagyon kedves volt tőle!!!!!!!! és a kórházban lévő sérültek is (látszik) nagyon nagy örömmel fogadhatták őt ...és aztán elment a mozihoz ...ez nagyon kedves tőle!!!!! _heart: nyugodjanak békében, akik sajnos elvesztették életüket!!!!!!!!!!!!
az a pasi meg egy hülye!!!! ő Joker!!!! persze....remélem jó sok évet fog kapni, vagy életfogytiglant!!!
az a pasi meg egy hülye!!!! ő Joker!!!! persze....remélem jó sok évet fog kapni, vagy életfogytiglant!!!
2012. július 25. 10:19
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline |
ez nagyon kedves volt től jók lettek a képek.hihetetlen hogy vannak ilyen elmebajosok.meg is érdemelné az életfogytiglant vagy akár........
2012. július 25. 10:21
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
De meg van rémülve az utolsó képen a doktorandusz,én is az lennék ha ki akarnának végezni.Megérdemelné,bár én mégg előtte megkínoznám egy kicsit,ha az én jozzátartozóm sérült6halt volna meg.
Bale-től ez egy nagyon szimpatikus gesztus volt a "résztvevőkkel" szemben.Eddig is rendes embernek tünt,most pláne
Bale-től ez egy nagyon szimpatikus gesztus volt a "résztvevőkkel" szemben.Eddig is rendes embernek tünt,most pláne
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 25. 10:28
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ez rendes tőle!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.