Nagyon jó volt, megéri elmenni megnézni!
+ mióta megjelent a film:$195,300,000
Iron Man 3 / Vasember 3 (2013)
2013. április 30. 12:59
Már nem azért, de Cobie Smuldersnek köze nincs ehhez a filmhez
2013. május 13. 08:00
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
8 felhasználónak tetszik:
duracell,
Évike12,
Éowyn,
SmileyZ,
Katttah,
Adrianna,
standoffan,
Lindsay019
2013. május 16. 22:48
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline |
egyszeruen imadtam a filmet! remek alkotas es csak annyit tudnek irni a Marvelnek hogy ne szedjek le a programrol csak kicsit jegeljek es par ev mulva egy 4est dobjanak ki! Amugy Robert alakitasa nagy volt, persze a tobbiek is jol jatszottak a szerepuket de valahogy az o karaktere az ameik mindent meger! Az tuti hogy ha meglesz 1080p ben akkor megnezem vagy 10x de addig is lehet h nem birom ki mig megjelenik es meg 1x legalabb elmegyek megnezni a moziba! Remek, csodas es izgalmas volt minden penzt meger!!
2013. május 19. 06:39
Nagyon jó volt a film, bár nekem ez tetszett a három közül a legkevésbé. Főleg azok a lángoló ellenfelek idegesítettek, de a látvány és a főszereplők hozták, amit kellett. Örülök, hogy Tony a végén megszabadult a Vasembertől és rájött, hogy mi az igazán fontos az életben. Meg már nem kell az izé a szívébe sem.
10/8 de csak a rosszfiúk miatt
10/8 de csak a rosszfiúk miatt
2013. május 19. 19:29
Idézet (Bessie @ 2013.05.19. 11:39)
Ezek szerint csak én unatkoztam a film alatt? Jó, Ben jelenete jó volt, és elmentek az akció jelenetek is, de ez nagyon nudli volt.
nem kell ezt szépíteni ez a film egy akkora átverés amekkora csak lehet. és ezt tökéletesen előkészítették a teljesen mesterkélten epikusra megvágott előzetesekkel. én még ennyire pénzt nem sajnáltam mozira mint ennél a filmnél!! pedig öcsém megmondta: "figyeld meg hogy becsapnak a trailerekkel"!!! én pedig optimista voltam ahhjjss ne legyél már ennyire negatív erre neki lett igaza. idén már nem is megyek Marvel filmre moziba az biztos! nekem már a Thor trailere is gyanus! a Wolverine pedig hááá az sem túl meggyöző!
de úgy látom iszonyat nagy siker a Vaesember 3 és még kiváló kritikákat is kap akkor lehet semmi baj nincs vele! hááá erre van akkor igény úgy néz ki! arról nem is beszélve hogy mindössze 109 perces a játékidő a filmnek de nekem több mint 2 órának tünt!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. május 19. 20:30
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (saint7 @ 2013.05.19. 19:29)
nem kell ezt szépíteni ez a film egy akkora átverés amekkora csak lehet. és ezt tökéletesen előkészítették a teljesen mesterkélten epikusra megvágott előzetesekkel. én még ennyire pénzt nem sajnáltam mozira mint ennél a filmnél!! pedig öcsém megmondta: "figyeld meg hogy becsapnak a trailerekkel"!!! én pedig optimista voltam ahhjjss ne legyél már ennyire negatív erre neki lett igaza. idén már nem is megyek Marvel filmre moziba az biztos! nekem már a Thor trailere is gyanus! a Wolverine pedig hááá az sem túl meggyöző!
de úgy látom iszonyat nagy siker a Vaesember 3 és még kiváló kritikákat is kap akkor lehet semmi baj nincs vele! hááá erre van akkor igény úgy néz ki! arról nem is beszélve hogy mindössze 109 perces a játékidő a filmnek de nekem több mint 2 órának tünt!
Ezek szerint nem lehet mindig bízni az ösztönünkben. Az öcsédé most jól működött.
Egyébként vicces, mert amikor a fenti hozzászólást írtam, gondolkoztam azon, hogy odaírom azt is, hogy ajánlom a Marvelnek, hogy a Thor: The Dark Worldöt el ne rontsák, mert akkor iszonyat nagy balhét csinálok. De hát ott lesz Chris, szóval én tutira olvadozni fogok. Picit amúgy félek, hogy sikerül képre vinni Malekitht és a dark elfeket. De ha jól tudom, most jobban bemutatják Siff és Thor viszonyát is. Egy szó mint száz: nálam az év egyik legjobban várt filmje.
2013. május 21. 00:36
Idézet (Bessie @ 2013.05.19. 20:30)
Ezek szerint nem lehet mindig bízni az ösztönünkben. Az öcsédé most jól működött.
Egyébként vicces, mert amikor a fenti hozzászólást írtam, gondolkoztam azon, hogy odaírom azt is, hogy ajánlom a Marvelnek, hogy a Thor: The Dark Worldöt el ne rontsák, mert akkor iszonyat nagy balhét csinálok. De hát ott lesz Chris, szóval én tutira olvadozni fogok. Picit amúgy félek, hogy sikerül képre vinni Malekitht és a dark elfeket. De ha jól tudom, most jobban bemutatják Siff és Thor viszonyát is. Egy szó mint száz: nálam az év egyik legjobban várt filmje.
az a gond hogy nem vagyok színész orientált szóval nekem egy fecske nem csinál nyarat sőt még egy tucat sem. és amit a Thor 2 trailerében láttam hááá nemtom nem igazán keltette fel az ingerküszöbömet! míg az első részének az előzeteseit megláttam egyből csorgott a nyálam itt ilyen nem volt de ki tudja lehet ez a trailer is becsapós mint a Vasember 3-é csak itt jó értelemben! majd meglátjuk!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.