Igaznak bizonyult a pletyka, mely szerint az Alkonyat-filmek sztárja viszonyba keveredett a Hófehér és a vadász című film rendezőjével – Kristen nyilvánosan kért bocsánatot kedvesétől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!
2012. július 25. 22:41
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Kitértem a hitemből. Félreismertem Kristent. Azthittem sosem tenne ilyet..(':
2012. július 25. 22:42
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Tudtam, hogy igaz. Azért olyan profin nem lehet képet manipulálni. Nem lepődtem meg ezen, egyébként Robertet és a rendező nejét (meg a gyerekeit) sajnálom, ők az igazi nagy elszenvedői az ügynek :/ Kristenről meg Rupertről megvan a véleményem...
2012. július 25. 22:42
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
Szegény Robert elég rossz lehet most neki
2012. július 25. 22:43
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Ööö, nem igazán értem, miért: 1. kellett ezt nyilvánosan beismerniük, én legalábbis a helyükben tagadnám. 2. gondolkozni kellett volna előbb, nem utána sajnálni, nem igazán ér az bármit is. De amúgy ez a sztori nekem abszurd. Tényleg. Fogalmam sincs mi értelme volt ezt most kiteregetni. Nem is tudom elhinni... Még így se. De ha igaz, akkor most jó nagyot csalódtam Kristenben. Néha káromkodik, meg bemutat, nem néz ki mindig úgy, mint egy Barbie baba, de azért tisztességesnek gondoltam...
2012. július 25. 22:43
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Én Robot sajnálom. Nem érdemelte meg. Amúgy pedig, úgy olvastam, hogy a US Weekly nyomozta ki a telefonszámát és felhívták, hogy tud-e róla illetve akar-e valamit kommentálni a hírhez. Nem csak hogy megcsalták, de lesifotósoktól kell megtudnia hogy mik történtek hónapokkal ezelőtt.
2012. július 25. 22:44
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Én más közleményt is olvastam Kristentől... amúgy ez csak egy pletykalap, és ki tudja, hogy a színészek tényleg ezt mondták, vagy csak megint alkottak az újságírók. Remélem valamelyik VIDEÓBAN ad magyarázatot, tényleges interjút, akkor elhiszem, addig meg reménykedek. És nem érdekel ki mennyire tart hülyének, én se oltom le azokat, akik hisznek ennek. Én is csak a saját véleményem védem. Ők is Ha meg igaz, akkor ez van. Senki sem mondta, hogy Kristen szent, de attól még szeret(het)i Robertet.
2012. július 25. 22:45
Ezeken a nyilatkozatokon olyan jót röhögtem Képmutatás a javából, ha annyira szeretik meg sajnálják ahogy itt le van írva, akkor nem tették volna meg. Robert remélem dobja miss poker face-t
12 felhasználónak tetszik:
ophely88,
dave095,
Johinna,
Lady Suzy,
Hustler,
House Of Wax,
Goddessa,
nicol bellox,
An_d_a,
Vampiregirl1,
Black Hearth2,
BunnyGirl
2012. július 25. 22:46
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline |
Na én megmondtam... Sztem Rob szakít majd vele...
1 felhasználónak tetszik:
Crazy000._.
2012. július 25. 22:48
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
Basszus én már megmondtam jóval ezelőtt hogy egy álszent ribi-zli. Hogy jöhetett neki egy fellángolás a 2× idősebb családos rendező iránt és fordítva? Mostmár sajnálhatják...
2012. július 25. 22:51
tudtam, hogy igaz kristen észhez térhetne már, és dobhatná robertet. csak azt sajnálom, hogy egy kétgyerekes apával csalta meg ezt a majmot, de hát ő is ember, hibázhat. remélem, rendbe jön minden, a pasas kibékül a családjával stb. stb. meg kristen is jól dönt, és otthagyja patiszont
2012. július 25. 22:51
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
Idézet (Janie @ 2012.07.25. 22:44)
Én más közleményt is olvastam Kristentől... amúgy ez csak egy pletykalap, és ki tudja, hogy a színészek tényleg ezt mondták, vagy csak megint alkottak az újságírók. Remélem valamelyik VIDEÓBAN ad magyarázatot, tényleges interjút, akkor elhiszem, addig meg reménykedek. És nem érdekel ki mennyire tart hülyének, én se oltom le azokat, akik hisznek ennek. Én is csak a saját véleményem védem. Ők is Ha meg igaz, akkor ez van. Senki sem mondta, hogy Kristen szent, de attól még szeret(het)i Robertet.
Igen, az esetek 99 százalékában nem érdemes adni a pletykalapok szavára, de "sajnos" a People jelenti azt a maradék 1 százalékot...
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.