Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!
2012. július 26. 16:22
Bogiboszi egyetértek,bele se gondolok milyen lehet a gyerekeknek és a felségnek -.-
2012. július 26. 16:31
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Szerintem nagyonis igaz a hír, mivel tegnap már Kristen és a rendező is előállt egy-egy nyilvános bocsánatkéréssel (ahogy a cikkben is olvashatjuk). Szóval nem kell ezen rágódni, megtörtént és kész! Mindenki hibázhat, még Kristen is.
2012. július 26. 16:32
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Képek igaziak.Ezen az oldalon mindig igazat írnak! És itt is fent vannak képek.Úgyhogy már abba lehetne hagyni ezt a vitát,hogy fake or real.http://celebrity-gossip.net/
2012. július 26. 16:37
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Judit107 @ 2012.07.26. 16:32)
Képek igaziak.Ezen az oldalon mindig igazat írnak! És itt is fent vannak képek.Úgyhogy már abba lehetne hagyni ezt a vitát,hogy fake or real.http://celebrity-gossip.net/
igenis!
2012. július 26. 16:55
Nem nagyon akarok itt beleszólni a nagy vitázásokba és moderátor sem vagyok, tehát nem szólhatok rá senkire, de már megint kezdődik itt a dráma. Tilas, épp arról beszéltél, hogy nem érted miért kell itt naphosszat egymást oltani, aztán a következő pillanatban te a másikat szűklátókörűnek nevezed. Mindannyian tudjuk hogy az ilyesfajta jelzőkből órákig tartó vita is kirobbanhat, szóval nem értem miért szükséges az ilyen szavak használata...
2012. július 26. 16:57
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Mia @ 2012.07.26. 16:50)
És mégis ki akar itt bármit is bebizonyítani? Egyikünknek sem érdeke az, hogy bármit is bizonygasson, mert se nem szeretjük, se nem utáljuk az érdekelt feleket. Engem mindössze az zavar, amikor egyértelmű és kézzel fogható bizonyíték után is képesek egyesek önmagukat álltatni, és váltig bizonygatni valamit, ami nyilvánvalóan nem igaz. Értem én, hogy nem túl nyerő érzés viszontlátni a kedvencedet pár fotón, amint épp megcsalja a párját, de ez van, ilyen az élet, sz@r ügy. Akármilyen elfogulatlan ember (amilyen jómagam is volnék, mert abszolút hidegen hagy mind Robsten, mind a rendező) aki ránéz a képekre, egyértelműen levágja, hogy miről van szó. Az, hogy ez szimpla reklámfogás vagy show vagy akármi, teljesen mindegy, a dolog attól még megtörtént. Sőt, ahogy külföldi lapokon olvastam, egészen a forgatás óta húzódhat köztük az ügy. Nyilván nem csak egyetlen forró nyári délután futottak össze csókolózni egyet. Innentől kezdve miről beszélünk?
Lehet, hogy igazad van, és erre "pazaroljuk" a délutánunkat, de bevallom, engem a struccpolitika és a butaság mindig is zavart, így továbbra is figyelemmel fogom kísérni az ügyet. Ahogy pedig már előttem is írták, engedtessék meg, hogy a saját időnket arra "pazaroljuk" amire csak szeretnénk, ennyi erővel te ugyanezt teszed. Nem értesz egyet velünk, butaságnak tartod, hogy írunk ide, mégis már a második regényedet írtad le te is. Tehát ugyanúgy foglalkozol ezzel, ahogyan mi.
Szvsz senki sem utálkozott, és neked is hasznosabb szabadidőtöltést kívánok ennél.
Lehet, hogy igazad van, és erre "pazaroljuk" a délutánunkat, de bevallom, engem a struccpolitika és a butaság mindig is zavart, így továbbra is figyelemmel fogom kísérni az ügyet. Ahogy pedig már előttem is írták, engedtessék meg, hogy a saját időnket arra "pazaroljuk" amire csak szeretnénk, ennyi erővel te ugyanezt teszed. Nem értesz egyet velünk, butaságnak tartod, hogy írunk ide, mégis már a második regényedet írtad le te is. Tehát ugyanúgy foglalkozol ezzel, ahogyan mi.
Szvsz senki sem utálkozott, és neked is hasznosabb szabadidőtöltést kívánok ennél.
Hagyd a fenébe. Látod, mindegy, hogy mit írsz, ha nem ért veled egyet és a délutánod egy részét itt töltöd, leolt. Az élet túl rövid ehhez. Javaslatom hogy ne reagáljunk ezentúl arra amivel leolt minket, tudod, okos enged, szamár szenved.
1 felhasználónak tetszik:
Goddessa
2012. július 26. 17:00
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (Tilas @ 2012.07.26. 16:48)
Most röhögtettek?XD Láttak valakit valakivel smárolni a paparazzik, akik akár lehettek ők is.
Igen tényleg üdítő beszélgetés volt, de most te röhögtetsz engem speciel! Ne haragudj, komolyan, de az Ofotértben nagyon klassz szemüvegeket árulnak! Kristen Stewartnak tényleg nagyon sok hasonmás van..nincs még egy ember akinek ilyen feje/arca lenne mint neki! De zárjuk is le szerintem, mind a kettőnknek úgy a jobb
2012. július 26. 17:17
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Idézet (szandi14 @ 2012.07.26. 11:39)
Háát van ijen de nem vele kelett volna megcsalnia hanem taylor al
Senkivel nem kellett volna megcsalnia. De már nagyon várom Rob reakcióját Mindkettőjüket szeretem, de számítottam rá, hogy a közeljövőben ez a nagy szerelem elmúlik... akkor is kibuktak volna a Twilight rajongók, bár számomra is sokkoló, hogy lehet, hogy így ér véget a románc közöttük. Emberek ők is, nem kell azonosítani Edwarddal és Bellával a kapcsolatukat, mert sajnos sokan ezt teszik
2012. július 26. 17:17
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát nagyot csalódtam benne :/
2012. július 26. 17:30
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
hát ezt nem gondoltam volna Kristenről....-.-
2012. július 26. 17:30
Ők is emberek, hibáznak...oké, ez elég nagy, és nehezen megbocsájtható hiba volt...
2012. július 26. 17:31
Nem gondoltam volna Kristen-ről. De ez szép volt tőle, amit mondott.
2012. július 26. 17:35
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
ez már tömeghisztéria!!!!
2012. július 26. 17:43
B vivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 825 Csatolások: 2 Azonosító: 168403 offline |
hát .. nem valami adonisz Rupert Sanders az fix
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. július 26. 17:49
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Hamarosan ki fog derülni, hogy a Robert-Kristen kapcsolat egy hatalmas kamu. Színház a rajongó bébiknek. Ezek után már mindjárt másképp fog tűnni, hogy összejött a nejétől elhidegült rendezővel. Ez a kép előnytelen a pasiről, lehet róla vonzóbb képeket is találni.
2012. július 26. 17:53
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
ha már ennyire nincs élete az embereknek,hogy másén rágódnak,inkább törődjenek a környezettel,vagy az állatokkal,vagy nem tudom...az legalább hasznos. akkor nem volt ekkora cirkusz amikor Whitney Houston meghalt,pedig azért még kár is. Ez meg csak egy megcsalás. emberek miliói csinálják ebben a pillanatban is...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.