Visszatér a Csoda Manhattanben?
2012. július 28. 09:47
Én nem nézem. Ugyanolyan, mint az összes szappanopera. Kiabálnak, meg sírnak benne, mindenki mindenkinek a rokona, mindenki mindenkivel összefekszik, és a végén az árva, szegény, agyonplasztikázott kislány kiköt a hormontúltengéses "jóképű" gazdag ficsúr mellett.
2012. július 28. 13:56
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Nem szoktam nézni nem már a JLo-s se tetszett... Na de mi értelme van annak, ha már 2x majdnem levették v. levették visszarakni?! Ha kevés a nézetség ez van...
2012. július 28. 19:48
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Nem szeretem ezt a sorozatot. Örülnék neki ha levennék..
2012. augusztus 30. 16:14
|
|
Nazunaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185084 offline
|
Aki nem is ismerte minek szól hozzá? Akik szeretik és szeretnék nézni azok nevében írok!Elöször is normális nézhető idöben kellene adni !!Másodszor pedig kevés a nézetség úgyan már!!Miért nem az igazat írják ,hogy még talán megsincsen rá a jogok !! Mivel még spanyolul is csak valamikor juliusban adták le a végét ,ami elöször 150-majd 168rész lett!!A tv2 meg össze-vissza hablatyol ,már ha válaszól egyeltalán!!
2013. február 25. 14:14
|
|
SelenaJustinFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189266 offline
|
Egyetértek nazuna-val. Teljes mértékben. Én imádom ezt a sorozatot és dögöljenek meg az olyanok, mint Patricia33.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: