Starity

Hónapok óta csalta Pattinsont Kristen Stewart

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 27. 11:32 #41
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Misao @ 2012.07.27. 11:24)
Meddig lesz még ez a téma a főoldalon? omg.gif

Pangás van, úgyhogy még sokáig. Minimum amíg ki nem kérdezték a szomszéd kutyáját is, hogy mit gondol az esetről. Úgyhogy csak dőlj hátra, és élvezd a partit. beach.gif
6 felhasználónak tetszik: Johinna, Lady Suzy, Bessie, Black Hearth2, Hustler, dóóra
2012. július 27. 11:35 #42
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Idézet (doggirl @ 2012.07.27. 11:31)
Ah, aha és hol vanank a képek a negy fagyizásról meg a esti boltba járkálásról?Nevetséges, és még nevetségesebb hogy vannak akik ezt be is vezsik..

Ugye, hogy szánalmas?? Pofázás az van, de bizonyíték nincs. Ahogy a mondás tartja amíg nincs bizonyíték kételkedj mindenben. És ennek a fele biztosan hazugság. Könnyű állítani dolgokat bizonyítékok nélkül. Én Kristen-nek hiszek. smileeee.gif
2012. július 27. 11:35 #43
doggirl
doggirl
visszatérő vendég

Státusz"I shouldn't be the superhero's girlfriend, I should be the superhero." - K. S.
Hozzászólás: 218
Csatolások: 0
Azonosító: 153570
http://www.youtube.com/watch?v=X678l0nMidQ Robnak!...
1 felhasználónak tetszik: Selena111
2012. július 27. 11:35 #44
Remika
Remika

Státuszgumibaba-hárem xd
Hozzászólás: 944
Azonosító: 172008
amúgy ja,még nincs rá bizonyíték,de mostmár kezdem elhinni. nem értem,minek kellet megcsalnia
2012. július 27. 11:36 #45
Gordon
Gordon
visszatérő vendég

StátuszPihengetés van..izgalom mentesen :-)
Hozzászólás: 200
Csatolások: 11
Azonosító: 485
Most kiderült,hogy a tökéletesnek hitt emberek is eltévednek. De ugye a kérdés mindig ott van miért tette?
Eleve akkor már nem jó a kapcsolat,ha én szeretek valakit akkor ugye ő van és kész. Pattinson meg,csak atinik álmaiban szuperpasi,de alapból egy otthonülő típus. Aki reggel felkel egy gatyában,odamegy ahűtőhöz vakarja afejét,hogy mit is eygen,igyon..aztán lehuppan a kanapéra és nézi a tv-t,olyan tipikusan filmes "lezülött életvitelű pasira hajaz". Én sosem láttam úgy önfeledt fotókat róla,ahol kikapcsolódik,szórakozik a kedvesével,barátaival,úgyszolván élné az életét,használni a kis vagyonát,mint minden normális ember aki megteheti. Kristen esetleg másra vágyott,lehet olyan emebrre aki kicsit foglalkozik,törődik vele. Persze lehet csak arra akis időre,de mondjuk megtalálta egy idősebb nős pasiban. Én egyébként Rob-Kristent jó testvérként tudtam csak elképzelni,nem pedig mint egy párt. Szeretik egymást,de nem úgy ahogy egy férfi a nőt,vagy fordítva. Mindig is hiányzott valami ebből a kapcsolatból. Ritka is mikor filmforgatásokon összejött emberek hosszú évekig kitartanak.
Persze egy családos embernek meg észnél kell lenni,hogy mit csinál. De ha ott is minden rendben akkor meg sem történnek a dolgok. Bár mindig lehet egy kis ráhatás,és a csábításnak nehéz nemet mondani.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, dóóra
2012. július 27. 11:37 #46
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (Chelsy @ 2012.07.27. 11:26)
Most is csak 1-1 szennylap állít dolgokat, Ti meg mindent elhisztek... lefogadom, sokan még a cikket sem olvasták el. Nem is biztos, hogy május óta csalta Kristen Robertet. A sok szennylapíró nagyon okos és ráérős lehet, ha azzal foglalkoznak, hogy melyik sztár épp mit vett egy drogériában.
Szánalmas, hogy most k betűsnek bélyegzitek Kristent, miután nem tudjátok, mi volt, hogy volt. Mint írtam már korábban, lehet, hogy gondjai voltak Roberttel, ő pedig meggondolatlanságból félrelépett. 
Véleményem szerint ez még mindig csak azokra tartozik, akik ebben benne vannak, és mindenki hibázhat. Undorító, amit a média művel velük. Elvitte a kiscsajt fagyizni? Hát és akkor mi van? Egyből kombinálni kell persze.

A szennylapírók meg azért vannak, hogy ilyeneket kinyomozzanak, ami nem helyes, de ehhez mi is hozzászokhattunk, nekik meg ha már világhírű ismertségre tettek szert, akkor viseljék. Ha nem bírják cérnával, akkor rossz pályán indultak el, mert tudhatták, hogy ezzel jár. Ha gondjai voltak Roberttel, akkor egyszerűbb lett volna szakítani vele, nem pedig kést szúrni a szívébe.

Igazad van ez csak rájuk tartozna, de a világ és az újságírók előttük járnak egy lépéssel. Ezt nem tudják kikerülni és ezzel valószínűleg tisztában is vannak.
3 felhasználónak tetszik: kriszti03, Hustler, ophely88
2012. július 27. 11:39 #47
DorCsa
DorCsa
új tag

StátuszRain makes everything better.
Hozzászólás: 49
Azonosító: 129914
Én nem attól fogom megutálni Kristent, hogy elméletileg "megcsalta" Robot. Honnan tudhatjuk, hogy Rob nem csinált semmit?
Máris kezdhettek megkövezni, szarral dobálni meg ilyenek, de én Kristennel vagyok. biggrin.gif
Amúgy meg, azt csinálnak a magánéletükkel, amit csak akarnak. Nekünk ehhez az égvilágon semmi közünk!
2012. július 27. 11:40 #48
- törölt felhasználó -    
Nem értem mért mondjátok egy ketten hogy mért veszitek be ezt a hülyeséget mert nem igaz stb stb de könyörgöm Kristen és Rupert is mélységes megbánásukat nyilvánították ki ennél nagyobb beismerés nem kell...
2012. július 27. 11:41 #49
- törölt felhasználó -    
doggirl, igen ezt én sem tudom így teljesen elhinni, szóval ez így csak képek nélkül! Ezt bárki mondhatta! Bár én bizots vagyok hogy volt valami köztük de ez azért túlzás...
2012. július 27. 11:42 #50
Digi
Digi

StátuszA szerelem meg a testi vágy nem mindig járnak kéz a kézben. (Edward)
Hozzászólás: 518
Azonosító: 148457
én sajnálom őket mert mint írták védték a magánéletüket a sajtótól ... nem tudom ebből mi igaz én Robertet is meg Kristent is szeretem mert szerintem nagyon jó színészek de békén kellene őket hagyni h rendezzék ezt az egészet és ha akarják elmondják hogy igen ők kibékültek vagy nem békültek ki
persze örülnék ha minden rendeződne mert szerintem összeillenek biggrin.gif
2012. július 27. 11:43 #51
BonnieKat
BonnieKat
új tag

Státusz„Nézni valamit merőben más dolog, mint látni.”
Hozzászólás: 40
Azonosító: 181589
Hát ez már tényleg egyre unalmasabb! Kristen megcsalta Rob-ot, oké tudomásul vettük, felfogtuk! Ezen mit kell ragozni! Tök mindegy hogy egy hete, vagy egy hónapja, vagy jelen esetben három hónapja csalta, az a lényeg hogy megcsalta ami egy szánalmas dolog volt a részéről! Ráadásul ha valóban három hónapja tart akkor legalább ismerné be, mert azzal hogy letagadja, nem hoz helyre semmit! closedeyes.gif Am. szerintem sem " pillanatnyi indiszkréció " volt!
2012. július 27. 11:43 #52
Digi
Digi

StátuszA szerelem meg a testi vágy nem mindig járnak kéz a kézben. (Edward)
Hozzászólás: 518
Azonosító: 148457
egyetértek DorCsaval hogy azért mert ilyet tett én sem fogom megutálni
2012. július 27. 11:45 #53
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Szerintem meg jobb lenne ha békén hagynák Kristenéket mert semmi közük sincs a magánéletükhöz ha megcsalta Robertet hát megcsalta hibázott és igen elég nagy hiba volt de az vesse rá az első követ aki még soha nem csinált semmi rosszat sem az életében rolleyes.gif
2012. július 27. 11:45 #54
love_love
love_love
visszatérő vendég

Státusz☼ sunshine! ☼
Hozzászólás: 244
Azonosító: 163379
szörnyű, hogy ezzel hány ember életét tönkretették. mert ez nem csak kristen hibája. a pasi felesége, két lánya, rob, és még saját maguk is szenvednek. hááát...szép teljesítmény. nem tudom szegény gyerekek, hogy fogják azt feldolgozni hogy apuci azzal a lánnyal csalta meg anyucit, aki fagyit vett nekik. egyébként nem értem, hogy a rajongók, vagy azok akik szeretik kristent miért kérdezik azt, hogy ezt elhisszük-e? hát ha bocsánatot is kért emiatt, akkor azt biztosan sehogyan sem lehet félreérteni. és még akkor is ha roberttal problémájuk akadt, nem így kellett volna megoldania...
2012. július 27. 11:47 #55
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4224
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Én nagyon csalódtam Kristenben.Nem gondoltam volna, hogy megcsalja Robot, sőt még hazudik is.De remélem Rob megbocsát neki, mert szerintem nagyon szép pár voltak együtt.Végül is Kristen megérdemel még egy esélyt..
2012. július 27. 11:49 #56
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Oké, eleinte még jókat szórakoztam a "Kristen hú de izé, megcsalta Robot egy családapával" cikkeken, de most már kezd unalmas lenni. Viszont igaz, hogy kell valami téma, most hogy semmi újdonság nincs, de azért egy kicsit több kreativitás nem ártana. A bulvárvilágnak csak van pár ötlete, amiből cikket lehet írni, nem? És félreértés ne essék, nem a cikk íróját és nem is az oldalt próbáltam szidni.
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. július 27. 11:49 #57
- törölt felhasználó -    
ohmy.gif Hát én is csalódtam benne !!! Ilyet ... sleep.gif
2012. július 27. 11:49 #58
- törölt felhasználó -    
Én egy facebook oldalon láttam hogy van egy nő aki nagyon hasonlit rá!Még a kocsija is olyan ohmy.gif Szóval nem hiszem hogy aki bement abba boltba hogy ő volt !Lehet a személy csak hasonlit rá!És örülhet minden riporter meg a sjtó is hogy tönkre tette Rob és Krisen szerelmi életét!!
2012. július 27. 11:50 #59
- törölt felhasználó -    
így a harmadik cikk után már igencsak elkezdtem sajnálni Kristent...főleg ha a hír nem igaz. De ha igaz akkor is. Sajnos naponta történnek ilyen dolgok... nem csak a sztárvilágban... ez a mi civilizációnk...csak ugyebár itt Kristen nyakába most az egész világ 'haragja' és megvetése zúdul... épp elég büntetés lesz ez neki.
2012. július 27. 11:56 #60
- törölt felhasználó -    
Én nem sajnálom Kristent. Ő csinálta magának a bajt és bár sokan a sajtót okolják, az még megalázóbb lett volna, ha nem derül ki és tovább hülyíti Robot. Ha hirtelen fellángolás lett volna ez a megcsalás dolog, akkor be lehetne tudni fiatalkori tévedésnek, de így, hogy hónapok óta megy ez a dolog már elég durva. Amúgy meg nem hinném, hogy az újságok vállalnának egy nagyon csúnya pert azzal, hogy hazugságokat állítanak, szóval ezt a lehetőséget én személy szerint kizárom.
1 felhasználónak tetszik: Hustler
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok