Én akkorát röhögnék ha kiderülne hogy érdekkapcsolatuk volt és soha nem is szerették egymást. Ez megmagyarázná KStew félrelépését és RPattz londoni meleg klubos kiruccanásait.
Ha igaz, nagyon sajnálom Robertet és még kínosabb lesz a következő Twilight film premier. Őszintén, teljes szívemből sajnálom, mert tudom hogy úgy sem lesz olyan premier ahol egy pofátlan újságíró nem kiabálná be a kérdését hogyan érzi magát a megcsalás után vagy mit szól a történtekhez.
Abba pedig bele se gondoljunk hogy mi van akkor ha már aláírta a papírt arról, hogy a következő Hófehérkés filmben ő lesz a másik főszereplő, Kristen mellett.
Hónapok óta csalta Pattinsont Kristen Stewart
2012. július 27. 14:12
Már unom...Kristen így csalta meg, Kristen úgy csalta meg...megcsalta, elhagyta. Már unalmas ezt háborgatni.
2012. július 27. 14:21
agica20000508új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 166244 offline |
Egyetértek ophely88!!!
2012. július 27. 14:22
Szerencsétlen ember, hát micsoda perszóna ez? De komolyan hát még hogyha csak egy csók lenne (bár az is megcsalás, és nagyon is fájhat a másiknak..!!) de azért a pofátlanságnak is vannak határai.. ://
2012. július 27. 14:24
Már nem azért, jó a cikk nagyon, de ez már éppen a 3. cikk arról, hogy Kristen csalja Robertet.
2012. július 27. 14:28
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Igazából ezekre nincs ép kéz láb bizonyíték, az már más dolog, hogy elhiszem. Nem azért, mert hagyom, hogy hülyítsenek a sok maszlaságal, hanem mert én előtte is így gondoltam. Valamelyik cikkhez is írtam, hogy a képek alapján úgy tűnik, hogy előre eltervezték a légyottjukat. Nem hiszem, hogy lesz rá bizonyíték valaha is, hogy több hetes viszony volt ez, max akkor ha nyilatkoznak, de ezt úgy se tennék meg, mert
a, Nem szokásuk megvitatni az életüket a nyilvánosság előtt
b, Csak maguk alá ásnának ezzel
Mindenesetre sajnálom Robertet, holott nem igazán bírom, de még jobban a családot. Patiszon még helyre tudja tenni az életét, de a ( szerintem hamarosan) ex-feleség két gyerekkel már nehezebben.
a, Nem szokásuk megvitatni az életüket a nyilvánosság előtt
b, Csak maguk alá ásnának ezzel
Mindenesetre sajnálom Robertet, holott nem igazán bírom, de még jobban a családot. Patiszon még helyre tudja tenni az életét, de a ( szerintem hamarosan) ex-feleség két gyerekkel már nehezebben.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 27. 14:31
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
annarella
Pontosabban ez a 4. cikk erről
Pontosabban ez a 4. cikk erről
Szerintem még mindig "izgalmasabb", mint hogy a One D-s fiúk melegek vagy sem, vagy, hogy miben alszanak. Selena-Bibör kapcsolatáról ne is beszéljünk. Azokról is minden héten megjelenik 7 cikk, hogy mikor épp mit csinálnak, szakítottak vagy sem, házasság vagy sem, vagy pedig jön a baba avagy sem. Oké, a héten talán nem igazán hallani róluk, mivel a sajtó a Robsten párost spécizte ki magának, és maximális erővel rajtuk csüngnek.
Hidd el, nem is ez lesz az utolsó cikk róluk
2012. július 27. 14:39
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
nem lennék egyik helyébe se az biztos
valamelyiknek lehetett volna annyi esze hogy leáll még mielőtt megtörtént volna a megcsalás
most jobb hogy tönkre ment egy család? és Robertnek se lehet könnyű
nem hiszem hogy összejön Kristen a rendezővel de ki tudja mi lesz az újabb hír... ha szereti Robot nem csalja meg úgy hogy szerintem nem szereti de akkor is előbb szakíthatott volna Robbal meg a rendező is elválhatott volna kicsit "szebb" lenne a történet mint így
valamelyiknek lehetett volna annyi esze hogy leáll még mielőtt megtörtént volna a megcsalás
most jobb hogy tönkre ment egy család? és Robertnek se lehet könnyű
nem hiszem hogy összejön Kristen a rendezővel de ki tudja mi lesz az újabb hír... ha szereti Robot nem csalja meg úgy hogy szerintem nem szereti de akkor is előbb szakíthatott volna Robbal meg a rendező is elválhatott volna kicsit "szebb" lenne a történet mint így
2012. július 27. 14:40
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline |
énis elköltöztem volna robert helyében.. kristen meg is érdemli.. tegnap is csak röhögni tudtam azon hogy " pillanatnyi indiszkréció" volt.. hogyne xĐ eddig sem bírtam kristent és ezután még annyira sem fogom bírni...
2012. július 27. 14:44
VioletDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 180069 offline |
Ez már kicsit unalmas. -o-
2012. július 27. 14:47
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát én ezt nem értem.
2012. július 27. 14:56
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
tuti a következő cikk arról fog szólni,hogy Rob is megcsalta Kristent,vagy hogy tudod,Kristen félrelépéséről
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.