Meztelen képet tett közzé Lady Gaga
2012. július 28. 14:18
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
ez már a sokadik, én már nem lepődök meg semmin
2012. július 28. 14:24
wiwí.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 158796 offline |
Nem tudja mással felhívni magára a figyelmet.. ennyi.. szánalmas.!
nem rosszból de ez a nő amit művel már kicsit sok.Most nem rajta van a világ a szeme,akkor feltűnösködik.Őszintén szerintem beteg._. Feltünési viszketegségbe szenved szegény.-.-"
nem rosszból de ez a nő amit művel már kicsit sok.Most nem rajta van a világ a szeme,akkor feltűnösködik.Őszintén szerintem beteg._. Feltünési viszketegségbe szenved szegény.-.-"
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 28. 15:06
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (corny4 @ 2012.07.27. 15:47)
Annyira szánalmas. Pár hétig nem róla szólnak a címlapok és máris tesz az ügy érdekében
A képtől pedig rosszul vagyok
A képtől pedig rosszul vagyok
A hölgyeménynek Augusztusban bejelenteni valója van. Új album 2013-ban. Valamivel fel kell vezetni, ha már nincs elég ember, aki megvegye az 1 dolláros albumát. Elárulom, lesz még rosszabb is. Nem is tudom hogy ezen az oldalon miért nincs cikk erről de azt retweetelte valaki hogy LA utcáin száguldozott kocsijában, lehúzott ablakkal és hangosan szólt a zene, a sofőrje vezetett ő pedig énekelt hangosan. Legjobb promoció, 'ingyé' van, éneklés az utcán, tweetelés pucér testről.
2012. július 28. 15:36
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Azt nem értem,hogy aki nem szereti Lady Gagát,mit keres itt? Ha én valakit nem szeretek,nem kattintok rá arra a sztorira,mert egyszerűen nem érdekel
2012. július 28. 16:38
Már egy ideje nem látni tőle új klipet/zenét, hát most tett érte hogy fent maradjon a jól megszokott hírnév..
2012. július 28. 17:11
Ez de gááz..! Ettől szerzi a hír nevet? Na menjen már.. Ez már nem meglepő..hanem szánalmas.. ez már egy picit sok..!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.