Bár a kanadai tinisztár szoros barátságot ápol az énekes Usherrel, mégsem megy el mostohafia Kile temetésére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber nem megy Kile Glover temetésére
2012. július 27. 18:52
2012. július 27. 18:59
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Én megértem a nyilatkozatát van benne valami. De sztem egy temetésen a családtagok meg rokonok,barátok nem fognak ott visítózni meg örjöngeni,h ott van justin,hisz még is egy temetés..
Sztem azért elmehetett volna
Sztem azért elmehetett volna
2012. július 27. 19:01
Megint egy névtelen forrás? Szánalmas, komolyan... Justin döntése meg érthető, de valahogy mégis durvának tartom a dolgot. Hiszen talán van a médiában annyi jóérzés, hogy nem zaklatják egy temetésen a családot. Az a pofátlanság teteje lenne, ha a paparazzik odapofátlankodnának a kisfiú temetésére.
2012. július 27. 19:05
Igaz Szeretem Justin-t dse ez azért eléggé bunkóság. És nagyon hülye!
2012. július 27. 19:06
Elfogadható az indok, de ha azért az ember jobban belegondol, elmehetett volna. Ha tényleg jó barátja Ushernek, akkor mellette áll, és elmegy. Az egy dolog, hogy a média belepofátlankodik az életükbe, de a temetés mégiscsak Kile-ról fog szólni, nem Justinról.
2012. július 27. 19:08
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Jaj, ne már, valaki mennyire elszállt magától!?
Most egy temetésen fognak visítozni érte? Na hát azt kötve hiszem. Szerintem egy barátnak el kellene mennie a barátja fiának a temetésére, azért nem minden róla szól... Bunkó!
Most egy temetésen fognak visítozni érte? Na hát azt kötve hiszem. Szerintem egy barátnak el kellene mennie a barátja fiának a temetésére, azért nem minden róla szól... Bunkó!
2012. július 27. 19:11
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
ohh a kis tapintatos :/ ennyire ne legyen már eltelve magától.amugy jó kifogás csak mindenki tudja hogy (szerintem) nem erről van szó szimplán leszarja a dolgot.
2012. július 27. 19:12
Jaj istenem nehogy véletlenül már a média zavarja őt
2012. július 27. 19:16
franzzz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 1 Azonosító: 139918 offline |
Hű de figyelmes valaki... Illene neki elmennie és punktum, ha már egyszer meghívták. A temetés Usher mostohafiáról szól, nem Justinról. De őnagysága ezzel nem foglalkozik.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.