Starity

franzzz13 profilja

franzzz13 white white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. december 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1998. január 26.
  • Lakhely
  • Vas megye
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • regényírás, olvasás, zenehallgatás, twitter,telefonon kockulás, síelééés
  • Zenei stílusom
  • folk-pop, pop, dance
  • Imádom
  • Alexander Rybak♥ Eric Saade♥ starity♥ hó
  • Utálom
  • piát,cigit, az embereket, akikben már hatalmasat csalódtam, idézeteeek *-* oldalak a fb-n
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

You better stay strong when love's gone at the heartbreak hotel ♥

franzzz13
Utoljára aktív: 2016.10.03. 17:05Státusz módosítva: 2013.04.14. 14:02

Mi újság nála?

2016.09.07. 12:12franzzz13 új kedvence Måns Zelmerlöw

2014.12.22. 15:03franzzz13 új kedvence Michelle Dockery

2014.12.22. 15:03franzzz13 új kedvence Elizabeth McGovern

2014.12.22. 15:03franzzz13 új kedvence Jessica Brown Findlay

2014.12.22. 15:03franzzz13 új kedvence Dan Stevens

Bemutatkozás


 

 

...to franzzz13's profile!

Szia!

Egy vas megyei, 15 éves gimnazista lány vagyok,aki imád utazni, és nyelveket, kultúrákat megismerni.  Főleg Európát szeretem.

Természetesen vannak, akiket e nagyszerű oldal segítségével ismerhettem meg.

PetSal ♥ Meli3 ♥ Törpemókus ♥Kíra98♥ Zsu14♥ smilee__ginaa__♥ Silver♥ Lisa7003

Ennyien néztétek meg a profilomat (2012.09.22-től) :)

Kedvenc...

szín: zöld,lila, rózsaszín

tantárgy: kémia, angol, német

kaja: bármi jöhet, ami olasz

film: Titanic, Good bye Lenin, Nicsak, ki beszél?, A király beszéde, Egy boltkóros naplója

könyv: Szent Johanna Gimi,A vörös királyné, Adrian Mole-könyvsorozat

sorozat: Jóbarátok, Két pasi meg egy kicsi,Végső akarat, Seherezádé, Rubí, Árva angyal

együttes: Karmin, Green Day, Paramore, Marina and the Diamonds
Big Time Rush

tv-műsor: Magyarország, szeretlek!, Eurovíziós Dalfesztivál♥

ország: Norvégia, Svédország, Hollandia

város: London

Zene:

Minden zenét meghallgatok alapvetően, de előnyben részesítem azt, akinek egyedi stílusa van, nem tucatzenét játszik. Nem vagyok műfajfüggő sem; számomra kétféle zene létezik: ami tetszik, és ami nem.  Két sztár van, aki a legközelebb áll hozzám: Alexander Rybak és Eric Saade. Mindkét sztár rajongói nyugodtan jelölhetnek barátnak, szeretnék megismerkedni hasonló érdeklődésű emberkékkel :D (Aki szeretne a Team Rybak Hungary csoporthoz csatlakozni a facebookon, írjon nekem privát üzenetet :)  )

Nagyon szeretek még regényt írni. Éppen egy fanfictionön dolgozom, a harmadik résznél. Nem gondolkodtam rajta, hogy esetleg publikáljam egy blogon keresztül, legfeljebb, ha készen lesz. Addig még alakul a "mestermű" :P

Magyarország tinilakosságának 95%-a sírva nézné, ha SP egy felhőkarcoló tetejéről akarna kiugorni. Ha Te is abba az 5%-ba tartozol, akik  röhögve popcort ennének és bíztatnák, akkor ezt tedd ki a profilodra!

Az avatarommal ellentétben semmi közöm a hegedűhöz meg a zenéhez, ugyanis egy zenelileg tehetségtelen és analfabéta emberrel van dolgod. Szeretek énekelni, de csak akkor, ha senki nem hallja, ugyanis szörnyű hangom van. :D

Ha azonban bejelölsz, legalább írj 2-3 sort, hogy miért.

 

Úgy gondolom, ez a minimum. Ha ezt nem teszed meg, elképzelhető, hogy nem jelöllek vissza. És ha nincsenek közös kedvenceink,  úgymond "menőségből"  szükséged van több netes barátra, akkor inkább ne jelölj. Nem igazán szeretem, ha valaki ilyen idióta kifejezéseket használ, pl. vok, pancsizás, menek,prószálok. Továbbá nem kedvelem túlságosan a fölösleges "h" hangok beszúrását, pl. eurovízióhh. És kérlek, csak akkor szavazz, ha valóban tetszik a profilom, ne abból a célból tedd, hogy viszonozzam. Nem vagyok szavazógép, de ha igényesnek,érdekesnek találom a profilodat, akkor szívesen szavazok.

Továbbá szeretek mindent, ami svéd vagy norvég. Nagyon kedvelem ezeket az országokat, és egyszer szeretném őket beutazni, vagy nyelvüket megtanulni. :) És sok ember adatlapján olvasok hasonlókat - ez nem véletlen. Ezekben az országokban van valami, ami megfogja az embereket. Nagy álmom, hogy eljussak mindkét országba. ;)


 Alex ♥

  

Alexander Rybak:  Maga a nagybetűs TEHETSÉG. Nemcsak hegedűn és zongorán játszik, de zenét komponál . :) Igazán megérdemelte az 1. helyet az Eurovízión. Ha szomorú vagyok, meghallgatom az egyik számát, és jókedvem lesz tőle. Imádom!!! A szó legszorosabb értelmében. Még 2009-es győzelmekor nem figyeltem fel rá annyira, inkább 2010-ben mikor Oslóban visszatért a színpadra. Azóta nem telik el olyan nap, hogy ne gondolnék Rá.  Nagyon szeretem a tweetjeit, egyszerűen olyan normális embernek tűnik.Ő mutatta meg nekem, hogy  a komolyzene is lehet érdekes.  ♥ És az is becsületreméltó, hogy sokat foglalkozik a rajongókkal :) Nekem is küldött autogrammkártyát és bekövetett twitteren :)

Kedvenc számaim tőle: Europe's skies (Nebesa Evropi), Kiss&Tell, 500 miles, Fairytale, OAH ( Strela Amoura), Fela igjen, Roll with the wind, Leave me alone, I'll show you, Dare I say, Roll with the wind

 

 

Eric ♥ 

 

Eric Saade:  Őt nem elsősorban a hangjáért vagy a tehetségéért szeretem. Pedig mindkettővel rendelkezik. Imádnivaló. Az embernek kedve lenne megölelni. :) Olyan édi kis vámpírfogai vannak, pont, mint nekem :D Minden száma megvan az mp4-emen, egyszerűen nagyon bejön a stílusa. Sajnálom, hogy 2011-ben nem ő nyert. Saadeista szív, Saadeista lélek, Saadeista leszek, amíg csak élek!♥

Kedvenc számaim tőle: Popular, Made of pop, Hearts in the air, Fingerprints, Killed by a cop, Crashed on the dancefloor, Break of dawn , Me and my radio, Hotter than fire, Manboy, Miss unknown

Jonas♥

Őt már nagyon régóta szeretem :) Alapjában véve nem vagyok oda ezért a tucc-tucc zenéért, de őt nagyon szeretem.  Már két-három éve hallgatom az ő zenéit, és mostanra rájöttem , hogy min ment keresztül. Most, hogy a netes kutatásaim során megismertem az igazi énjét(nem csak ezt a vad, bulizóst), már máshogy látom őt is. Ezen kívül tetszenek a számai, különösen az Aylar Lie-val készített videoklipek. Imádom a képeit, amiket a közösségi oladakra posztol és a vicces kiírásait.

Kedvenc számaim tőle: Dota, Camilla, Angel in the night, Saturday, Boten anna, Strand Tylösand, Mellan oss tva, Nortern Light, Ellinor, Var är jag, Dream on the dancefloor

 

Tooji♥

Mikor először megláttam, azt gondoltam: Micsoda egy homi! Aztán jobban megismertem, és egy tök szimpatikus ember. Twiteren is rengeteg rajongónak válaszol, és követi is őket. Nem tudom feldolgozni, hogyan lehetett utolsó :( És az ellenrajongóknak üzenem: NEM KOPPINTOTT ERIC SAADE-RÓL! Teljesen más mindkettejük stílusa, Toojiéban sokkal több a keleti, perzsa elem. 

Kedvenc számaim tőle: Stay, If it wasn't for you, I'm not singing my swan song, Bavar Kon

Eurovíziós logók. Amióta nézem e csodás műsort, és totál addikt lettem :D

 

Köszönöm, hogy végigolvastad! :)

 


Kedvenc sztárok

1 Alexander Rybak
2 Eric Saade
3 Jonas Altberg
4 Didrik Solli-Tangen
5 Katy Perry
6 Ashley Tisdale
7 Enrique Iglesias
8 Dallos Bogi
9 Medina
10 Dev
11 Ivi Adamou
12 Kelly Clarkson
13 Marilyn Monroe
14 Shakira
15 Cheryl
további kedvencek

Barátok

N.k
N.k

[tau'ri]

Kíra98
Kíra98

új tag

Kamy97
Kamy97

visszatérő vendég

alkorossy
alkorossy

visszatérő vendég

dudu95
dudu95

új tag

Emily O.
Emily O.

Osminator™

Punka
Punka

visszatérő vendég

niky1996ful
niky1996ful

visszatérő vendég

nicol bellox
nicol bellox

Huncut

Lisa7003
Lisa7003

fitnessfan

Sziszii
Sziszii

új tag

Roxe
Roxe

új tag

Roxa96
Roxa96

új tag

Dorykaaa
Dorykaaa

Crystal Sky

Eszty99
Eszty99

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia! Szavaztam. Mert tetszik a profilod és mert van 1-2 közös kedvencünk. Én is szeretem Alexander-t. Bár bevallom hogy tegnap ismertem meg. De nagyon tetszett a hangja. Tetszett az hogy olyan egyszerű és normális. Hogy nem olyan mint a többi énekes. Nekem olyan más. Olyan vidám, játékos. Bár én inkább az Usa-t, az Egyesült Királyság-ot és Japán szeretem. De bevallom hogy valami (selytelmem sincs hogy mi) mindig nagyon vonzott Hollandiához, Svédországhoz és Norvégiához. Amúgy én is szeretem az Szjg-t. A kedvenc könyvem. És tényleg klassz a profilod. Főleg az avatar.

2015.05.01. 20:08

N.k Kellemes húsvéti ünnepeket! :)

2014.04.20. 08:08

N.k Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok! Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok! Boldog karácsonyt!

2013.12.24. 20:08

nicol bellox Nagyon Boldog Karácsonyt ! :))

2013.12.24. 12:12

vercsi szia szavaztam és jeloltelek,mert én is nagyon szeretem alexander rybak-ot....

2013.02.18. 18:06