Justin Bieber nem megy Kile Glover temetésére
2012. július 28. 13:55
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Igaza van Justinnak.
2012. július 28. 14:17
Betty Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 166285 offline |
Mendi1999:nyilatkozott forrás szerint elhatározását azzal indokolta, hogy tudja, a temetésen csak a közeli családtagok és barátok vesznek részt, és nem akarná a meghitt szertartást megzavarni, azzal, ha a médiafigyelem rá összpontosulna, hiszen a család enélkül is nehéz időszakon megy keresztül. én se mennék el a helyében
2012. július 28. 14:50
Megértem Justint milyen lenne a temetés hogyha ő lenne a középpontban
2012. július 28. 15:43
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1995 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline |
Szerintem el kellett volna mennie. Ha Usher a barátja, tartozik neki ezzel. Amúgy nem hinném, hogy rá irányulna a figyelem, mivel csak családtagok leszenek ott. És nem Justin miatt mennek.
2012. július 28. 17:26
Na persze...mégh azért nem megy el mert mindenki őt figyelné..hadjuk már!!! ROSSZ KIFOGÁS J !Szerintem meg azért nem megy el a temetésre mert senki se figyelne rá...mellesleg itt ha balhét se csaphat hiszen mekkora genyaság lenne sőt Usher jól szét is verné a többiekkel együtt
2012. július 28. 18:52
Sztem csak nincs szíve.Ha meghívtak volna én lennék a legegyüttérzőbb és segítenék átvészelni.Nem hogy magazinokkal üzengetek.Ez amúgysem kifogás
2012. július 28. 19:59
Justin Biber igazán magába szállhatna,én elmennék a jó barátom gyerekének utolsó útjára,vagy bármire,de csak is illemből.Justin nem egy igazi barát
2012. július 28. 23:14
Ne is menjen, inkább a hangját csiszolgassa. Usher, te meg könyörgöm, hagyd békén ezt a ripacsot, mert még belédszeret
2012. július 29. 10:27
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
most ez komoly?hogy lehet ennyire köcsög egy ember?ha már egyszer meghívják akkor illene elmenni.És mi az hogy a barátjának meg hal a fia és nem megy el a temetésére?-.-"
2012. július 29. 11:33
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline |
ha nem akar elmenni, akkor azt mondja szépen usher képébe, ne keressen hülyébbnél hülyébb kifogásokat. vagy ezzel is csak azt bizonyítja, hogy ideje lenne nála egy kis válságnak, hogy észhez térjen végre. vigyázat emberek, a pénze megszállta az agyát!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.