Thor: The Dark World / Thor: Sötét világ (2013)
2013. november 26. 08:11
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Na jó. Mivel a Starity valamiért(??!) törölte a cikket, beszúrom így. Hátha valakit érdekel.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. november 26. 13:04
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.26. 08:11)
Na jó. Mivel a Starity valamiért(??!) törölte a cikket, beszúrom így. Hátha valakit érdekel.
Szóval, aki elolvasta: olyan botrányosan rossz lett ez a cikk, hogy itt a hírszerkesztők törölték? Mert nem értem, mi volt vele a baj...
2013. november 26. 13:20
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.26. 13:04)
Szóval, aki elolvasta: olyan botrányosan rossz lett ez a cikk, hogy itt a hírszerkesztők törölték? Mert nem értem, mi volt vele a baj...
saját vélemény, de szerintem azért, mert Chris kimondta a véleményét. De az is lehet hogy még bent vár elbírálásra. Én valahogy nem lepődtem meg, hogy nem akart a DW-s kérdésekre válaszolni. Viszont tényleg jó lett volna benne látni.
Sally Sparrow
2013. november 26. 13:27
Idézet (Bessie @ 2013.11.26. 13:20)
saját vélemény, de szerintem azért, mert Chris kimondta a véleményét. De az is lehet hogy még bent vár elbírálásra. Én valahogy nem lepődtem meg, hogy nem akart a DW-s kérdésekre válaszolni. Viszont tényleg jó lett volna benne látni.
Nincs bent. Tuti. Az elmentett linkre nem jön be az írás és a kép is eltűnt, ami fel lett töltve, nem elérhető.
Egyébként miért baj az itt a portálon a szerkesztőknek, ha valaki őszinte? Én ezt nem értem.
2013. november 26. 13:28
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.26. 13:27)
Nincs bent. Tuti. Az elmentett linkre nem jön be az írás és a kép is eltűnt, ami fel lett töltve, nem elérhető.
Egyébként miért baj az, ha valaki őszinte? Én ezt nem értem.
Egyébként miért baj az, ha valaki őszinte? Én ezt nem értem.
tőlem ne kérdezd. Nekem tetszett. Nem mindenki gondolkodik úgy, mint ő. Vagy csak nem merik hangosan kimondani.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
House Of Wax
2013. november 26. 13:31
Idézet (Bessie @ 2013.11.26. 13:28)
tőlem ne kérdezd. Nekem tetszett. Nem mindenki gondolkodik úgy, mint ő. Vagy csak nem merik hangosan kimondani.
Nekem is bejön, hogy őszinte. Imádom a pasit.
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
House Of Wax
2013. november 26. 21:35
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Loki kezdő jelenete, mikor Odin színe elé vitték, láncra verve.
Frigga: Loki...
Loki: Szervusz, anyám! Mondd, büszke vagy rám?
Frigga: Ne ronts a helyzeteden!
Loki: Lehet rosszabb?
Odin: Elég! Négyszemközt beszélek a fogollyal.
Loki: Nem értem mire ez a felhajtás.
Odin: Te valóban nem érzed sötét tetteid súlyát? Bárhová mész, lépteid nyomában pusztítás... és halál.
Loki: Midgárdba mentem, hogy uralkodjam a Föld lakói felett, mint istenük. Úgy, mint te.
Odin: Nem vagyunk istenek. Megszületünk és meghalunk, pont, mint az emberek.
Loki: Plusz, mínusz ötezer év.
Odin: Mindez azért volt, mert te szeretnél uralkodni.
Loki: Születési előjogom!
Odin: Jogodban állt, meghalni! Gyermekként száműztek egy jeges sziklára. Ha nem fogadtalak volna be, most nem volnál itt, hogy gyűlölhess.
Loki: Ha már tudod, hogy milyen sorsot szánsz nekem, akkor ne habozz! Nem mintha nem élvezném a cseverészést, csak hát... nem élvezem.
Odin: Csakis Frigga miatt nem ölettelek meg, de többé sohasem láthatod. Életed hátralévő részét, tömlöcben töltöd.
Loki: Na és Thor? Kinevezed az ostobát királynak, amíg én egy cellában rohadok?
Odin: Thornak helyre kell hoznia a kárt, amit okoztál. Rendet teremt a Kilenc Birodalomban; és igen... Uralkodni fog.
Frigga: Loki...
Loki: Szervusz, anyám! Mondd, büszke vagy rám?
Frigga: Ne ronts a helyzeteden!
Loki: Lehet rosszabb?
Odin: Elég! Négyszemközt beszélek a fogollyal.
Loki: Nem értem mire ez a felhajtás.
Odin: Te valóban nem érzed sötét tetteid súlyát? Bárhová mész, lépteid nyomában pusztítás... és halál.
Loki: Midgárdba mentem, hogy uralkodjam a Föld lakói felett, mint istenük. Úgy, mint te.
Odin: Nem vagyunk istenek. Megszületünk és meghalunk, pont, mint az emberek.
Loki: Plusz, mínusz ötezer év.
Odin: Mindez azért volt, mert te szeretnél uralkodni.
Loki: Születési előjogom!
Odin: Jogodban állt, meghalni! Gyermekként száműztek egy jeges sziklára. Ha nem fogadtalak volna be, most nem volnál itt, hogy gyűlölhess.
Loki: Ha már tudod, hogy milyen sorsot szánsz nekem, akkor ne habozz! Nem mintha nem élvezném a cseverészést, csak hát... nem élvezem.
Odin: Csakis Frigga miatt nem ölettelek meg, de többé sohasem láthatod. Életed hátralévő részét, tömlöcben töltöd.
Loki: Na és Thor? Kinevezed az ostobát királynak, amíg én egy cellában rohadok?
Odin: Thornak helyre kell hoznia a kárt, amit okoztál. Rendet teremt a Kilenc Birodalomban; és igen... Uralkodni fog.
2013. november 27. 17:15
Idézet (Bettyke94 @ 2013.11.26. 21:35)
Loki kezdő jelenete, mikor Odin színe elé vitték, láncra verve.
Odinnak már az első jelenetben sikerült felidegesítenie. Úgy látszik,valamire nagyon rosszul emlékszik. Hogy is fogalmazott a Thorban? "csak egyikőtök követhet a trónon,de mindketten királynak születtetek." Na most akkor hogy is van ez? Remélem Loki a film végén kicsit felfrissítette a memóriáját.
Loki "Plusz mínusz ötezer év" beszólásán sírva röhögött az egész mozi.
2013. november 29. 22:08
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
9 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
duracell,
Marina Salvatore,
Lindsay019,
Bettyke94,
House Of Wax,
Lady Suzy,
jasztelek,
Toxic
2013. november 29. 22:25
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
9 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
duracell,
Marina Salvatore,
Lindsay019,
Bettyke94,
House Of Wax,
Lady Suzy,
jasztelek,
Toxic
2013. december 03. 13:52
EZ nagyon .
2013. december 04. 07:14
Idézet (CarrieJones @ 2013.12.03. 21:26)
Az a legdurvább,hogy ezt a képet megmutatták Tomnak és Chrisnek egy interjúban... Chris meg azt mondta,hogy neki kell erről egy másolat amit kitehet a falára,és hogy tuti több jegyet adnának el ezzel a párossal.
Komolyan? Ez jó, erről lemaradtam.
Chris beszólásán jót röhögtem, de mit szólt hozzá Tom?
Bessie
2013. december 04. 15:52
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.12.04. 07:14)
Komolyan? Ez jó, erről lemaradtam.
Nevetett ő is. Valahogy így volt a párbeszéd:
Chris: Ez zseniális,kell egy másolat!
Tom: Hova tennéd?
Chris: A falamra.
(...)
Tom: Nem tudom,mennyi jegy fogyna el...
Chris: Több! (mint a Thor 2-nél)
Betegek.
2013. december 21. 21:03
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Ha jól láttam, ez még nincs fent.
2014. február 06. 20:01
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
DVD / BD / BD3D+BD megjelenés: március 19.
Extrák a DVD-n:
- Exkluzív betekintés ̶ Marvel: Amerika kapitány – A tél katonája Látványos ízelítőt kapunk a világsikerű Amerika kapitány második részéből, és megismerkedünk egy titokzatos ellenséggel a múltból…a tél katonájával!
- Kimaradt jelenet
Extrák a BD-n (valamint a BD3D-hez csomagolt BD-n):
- Marvel-rövidfilm: Köszöntsétek a királyt! – Egy vadonatúj Marvel-rövidfilm!
- Exkluzív betekintés ̶ Amerika kapitány: A tél katonája – Látványos ízelítőt kapunk a világsikerű Amerika kapitány második részéből, és megismerkedünk egy titokzatos ellenséggel a múltból…a tél katonájával!
- Fivérek egymás között: Thor és Loki – Ismerkedjünk meg a Marvel-univerzum két legmeghatározóbb karakterével, Chris Hemsworth és Tom Hiddleston közreműködésével.
- Brian Tyler a Thor: Sötét világ zenéjéről
- Soha nem látott bővített és kimaradt jelenetek!
- Fergeteges bakiparádé!
- Audiokommentárok
Forrás + borítóképek itt.
Extrák a DVD-n:
- Exkluzív betekintés ̶ Marvel: Amerika kapitány – A tél katonája Látványos ízelítőt kapunk a világsikerű Amerika kapitány második részéből, és megismerkedünk egy titokzatos ellenséggel a múltból…a tél katonájával!
- Kimaradt jelenet
Extrák a BD-n (valamint a BD3D-hez csomagolt BD-n):
- Marvel-rövidfilm: Köszöntsétek a királyt! – Egy vadonatúj Marvel-rövidfilm!
- Exkluzív betekintés ̶ Amerika kapitány: A tél katonája – Látványos ízelítőt kapunk a világsikerű Amerika kapitány második részéből, és megismerkedünk egy titokzatos ellenséggel a múltból…a tél katonájával!
- Fivérek egymás között: Thor és Loki – Ismerkedjünk meg a Marvel-univerzum két legmeghatározóbb karakterével, Chris Hemsworth és Tom Hiddleston közreműködésével.
- Brian Tyler a Thor: Sötét világ zenéjéről
- Soha nem látott bővített és kimaradt jelenetek!
- Fergeteges bakiparádé!
- Audiokommentárok
Forrás + borítóképek itt.
duracell
2014. február 06. 20:30
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
A DVD kiadás megint fapados lesz "hurrá"!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.