Idézet (rockgirlfriend @ 2012.07.30. 11:42)
mi van, fáj, ha valaki leírja az igazságot erről a senkiháziról? mellesleg rohadtul nincs jogod megmondani senkinek, hogy mit csináljon! és nem is értem, hogy tudtad elküldeni a hozzászólásodat ilyen szép szavakkal megspékelve...
igazán nem akarok beleszállni a vitába,mert szinte biztos,h megfogom kapni utána a jelzőimet,de végülis teljesen mindegy.ahogy negatív hozzászólás lehet írni,úgy más is megengedett szerintem.
egyedül annyi a "bajom",h nem igazán értem miért kell minden egyes cikknél ilyen szavakat írni rá.persze,h mindig lesznek utálói,furcsa is lenne,ha mindenki kedvelné.ezzel minden híresség így van.viszont nem hiszem,h nem lehetne anélkül véleményt írni róla,h ne "senkiházi" vagy hasonló szavak szerepeljenek oldalanként 20 alkalommal.
van aki totál tehetségtelennek tartja,van aki meg mégiscsak lát benne valamit.van aki nagyképűnek tartja,van aki meg pont rajongója,mert megfogta benne valami.a cikkhez is hozzászólva,egyáltalán nem fogom megvédeni,annak ellenére,h rajongója vagyok.viselkedhetett volna másképp is,de mivel 18 éves,ezért nem várok tőle annyira komoly magatartást.lehet ezt elfogultságnak nevezni,de attól,h időnként furcsán viselkedik,még nem fogom megutálni.