Megjelent Baricz Gergő legújabb dala
2012. július 30. 15:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem tetszik! ...
2012. július 30. 15:32
|
|
agicacsaj18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129880 offline
|
huu nagyon szar ...
2012. július 30. 16:06
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Erre még a sz_r is túl jó kifejezés.
2012. július 30. 21:03
|
|
Bogi38új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 153100 offline
|
Szerintem nagyon jó szám. De mi az h lasssú? Hahó, szakítós dal vagy mi... tudjátok szomorú a témája. Egy szakítós dalhoz képest szerintem pont jó a tempója. De hát ebből is látszik h nem értetek a jó zenéhez
sorry
2012. július 30. 22:39
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Szerintem az összes eddigi x-faktoros "tehetség" közül neki vannak egyedül olyan dalai amik mind zeneileg, mind szövegileg érnek valamit. Persze lehet, hogy ezt azért mondom mert hozzám ez a stílus áll közelebb, de nekem senki ne mondja azt, hogy Muri Enikő khm...enyhén gagyi dala (és még szépen fejeztem ki magam) összehasonlítható ezzel.
Szerintem a tehetségkutató-műsorokban feltűnt előadók 99 %-a azért tűnik el a süllyesztőben, mert annak ellenére, hogy más énekesek dalait szépen eléneklik, a műsor után képtelenek egyedit alkotni. Megírják nekik a sablonos "slágereket", eléneklik, én meg felteszem azt a kérdést, hogy miért kellett őt is elrontani?! Persze mindenkinek van rá lehetősége, hogy válasszon a gagyi, de eladható, és a kevésbé sikeres, de igényes zene között. Szerintem Gergő jó úton halad. Maga írja meg a dalit és szerintem ettől lesz igazán hiteles. Csak így tovább!
Szerintem a tehetségkutató-műsorokban feltűnt előadók 99 %-a azért tűnik el a süllyesztőben, mert annak ellenére, hogy más énekesek dalait szépen eléneklik, a műsor után képtelenek egyedit alkotni. Megírják nekik a sablonos "slágereket", eléneklik, én meg felteszem azt a kérdést, hogy miért kellett őt is elrontani?! Persze mindenkinek van rá lehetősége, hogy válasszon a gagyi, de eladható, és a kevésbé sikeres, de igényes zene között. Szerintem Gergő jó úton halad. Maga írja meg a dalit és szerintem ettől lesz igazán hiteles. Csak így tovább!
2012. július 30. 23:29
Nem bírom ezt a pasit
Mióta avval a Kováts Verával jár,azóta elment tőle a kedvem.Bár már nem járnak,deörökre elvette a jó hozzáállásom -_-Rosz a dal
2012. július 31. 08:12
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
hát szerintem sem rossz..
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: