Robert Pattinson italba és játékba fojtja bánatát
2012. augusztus 01. 12:45
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
játszik??o azjóó.^^
2012. augusztus 01. 15:02
Talán azért, mert itt nem csak smárolás történt... :/ Ráadásul évek óta együtt vannak, még akkor is más lenne a helyzet, ha mondjuk csak két hónapja lennének együtt. Ráadásul a pasi, aki szintén benne volt a megcsalásban, nős ember. Gondolkozz el rajta!
Egyébként olvassátok vissza a régebbi cikkeket, találni közte olyat, amiben arról írtak, hogy Robert Kristen nélkül jár bulizni, és elege van ebből.Nem csak Kristent kell mocskolni.
Egyébként olvassátok vissza a régebbi cikkeket, találni közte olyat, amiben arról írtak, hogy Robert Kristen nélkül jár bulizni, és elege van ebből.Nem csak Kristent kell mocskolni.
Idézet (Edy07 @ 2012.08.01. 14:05)
Ha a filmben smárol mással az nem zavarja akkor mit akad ki
2012. augusztus 01. 16:14
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline |
Azért nem kéne egyből leinnia magát
2012. augusztus 01. 17:31
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Sokan ezt csinálják ahogy olvasom akkor ő is, az Alkonyatra meg tényleg kíváncsi leszek hogy hogy fognak együtt dolgozni.
2012. augusztus 01. 19:02
marvellany
nem értem az alkonyaton mit dolgoznának még.
am én azt olvastam h rob a saját házukban van, és kristen kiköltözött, de végül is oly mindegy
kiváncsian várom mikor fognak majd a többiek is nyilatkozni mondjuk Rupert v ki, most annak kéne jönnie h ő teljes mértékben megérti kristent v hogy vmi, igazán mondhatna már ő is legalább egy mondatot , az ő szemszögéből hogyan hangzik a sztori, h jogosan haragudhassunk kristenre
nem értem az alkonyaton mit dolgoznának még.
am én azt olvastam h rob a saját házukban van, és kristen kiköltözött, de végül is oly mindegy
kiváncsian várom mikor fognak majd a többiek is nyilatkozni mondjuk Rupert v ki, most annak kéne jönnie h ő teljes mértékben megérti kristent v hogy vmi, igazán mondhatna már ő is legalább egy mondatot , az ő szemszögéből hogyan hangzik a sztori, h jogosan haragudhassunk kristenre
2012. augusztus 01. 21:47
Edy07 azért az teljesen más!! egyáltalán nincs igazad!!! ja a filmben nem zavarja mivel azokat ő is csinálja és tudja, hogy több nincs annál!!! meg egy smárolás miatt nem hiszem, hogy így leinná magát! viszont, ha már több is volt és ez már többször is megtörtént akkor ez a vége!! ennyi az egész! nem hiszem, hogy Rob lenne a hibás, de nem tudom a dolgokat olyan részletesen mint Rob vagy Kristen.
2012. augusztus 01. 22:25
Hát a premiereken tényleg kellemetlen lesz nekik..
2012. augusztus 02. 08:00
nem is vártam többet pattinsontól,mint hogy az alkohol szintjére süllyed,de legalább van benne anyi büszkeség,hogy nem bocsát meg annak a tyúknak!!!
2012. augusztus 02. 09:26
a szív megköveteli a a jogát.. nem kell ítéletet mondani Kristenen bár tény hogy tré amit csinált, de hát ez ilyen
2012. augusztus 02. 09:57
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline |
szerintem jobb módot is találhatna a törött szívének darabkáinak ápolására. fektesse az energiáját inkább valami intellektuális dologba, azzal sokkal többet érne. ott van pl a zongora - ha tud, miért ne zongorázna inkább és írna egy dalt erről?
szerintem kristenen lehet ítéletet mondani, mert elég durván becstelen, amit tett.
a premierről meg annyit, hogy az robertnek legfeljebb rosszul fog esni. ha van igazság a földön, csak kristen fogja kellemetlenül érezni magát.
szerintem kristenen lehet ítéletet mondani, mert elég durván becstelen, amit tett.
a premierről meg annyit, hogy az robertnek legfeljebb rosszul fog esni. ha van igazság a földön, csak kristen fogja kellemetlenül érezni magát.
2012. augusztus 02. 10:34
Vattacukor.Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 181092 offline |
Borzalmas ! És Kristen Stewart ne várjon szeretetet már a rajongóitól! Mert már én is megutáltam'!Utállak Kristen! Hülye liba vagy!
2012. augusztus 02. 10:59
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline |
Vattacukor.Love egyet értek!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.