Holnap debütál Ákos új dala
2012. augusztus 01. 10:02
Hát, ez még rosszabb lett, mint az Előkelő idegen... vissza a régit... mert ez... ez szörnyű.
2012. augusztus 01. 16:29
Idézet (Hugii 570 @ 2012.08.01. 10:02)
Hát, ez még rosszabb lett, mint az Előkelő idegen... vissza a régit... mert ez... ez szörnyű.
Esküszöm, fél órát agyaltam rajta, és rájöttem, hogy még sem. Ugyanis sikerült megértenem a szövegét. Na, ezért imádom Ákost. Olyan dalszövegei vannak, amin agyalni kell, és nagyon mély tartalmúak.
2012. augusztus 01. 20:18
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Ma megnézet és akkorát csalódtam ez a szám borzadalmas de még a klip se tetszik!
2012. augusztus 01. 23:07
szerintem borzalom, ahogy Ákos kinéz a klipben. viszont maga a dal jobban tetszik, mint az Előkelő idegen, de még mindig nem az igazi. remélhetőleg élőben majd jobban fog szólni!
2012. augusztus 02. 23:11
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
Első hallás után hahotában törtem ki. "Ákos bácsi, megint alkottál!" Azóta folyton ezt hallgatom, de bár ne pörögne annyit az agyam a szövegén... Mivel fantasztikus szövege van, csak meg kell érteni. Egy világnak, ahol a Halenda a megszokott, nehéz felkutatni a mögöttes tartalmat. De nagyon megéri. Soha nem csalódtam még Ákosban, és hála az égnek, nem is most kell elkezdenem. (:
1 felhasználónak tetszik:
bravorules1993
2012. augusztus 04. 11:23
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsi vagyok rá!
2012. augusztus 24. 21:17
|
|
bravorules1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 108565 offline
|
elso hallasra elegge vicces, de aztan kezdtem kapisgalni a dal lenyeget. nem tudom miert nem tetszik szinte senkinek az uj iranyzata, nekem ez az oldala is nagyon bejon. mindenki valtozik.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.