Hamarosan megjelenik a transzexuális énekes legújabb dala és klipje, melynek stílusa leginkább Nicki Minajéra fog hajazni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni
2012. augusztus 05. 16:07
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
undorító ez az ember.
2012. augusztus 05. 16:08
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
úristen... még a megasztárban tetszett...
2012. augusztus 05. 16:12
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Ez komoly, vagy csak egy pocsék vicc? Hogy nézz ez ki? Ha Nicki stílusát nyúlja, akkor nem ígérek neki nagy dicsőséget! Minaj kisasszonyt nem lehet utánozni.
2012. augusztus 05. 16:15
Idézet (répácska999 @ 2012.08.05. 16:07)
undorító ez az ember.
Nem tehet róla, hogy transzexuális. Ez az állapot (direkt nem írtam betegséget, mert nem az) egy meglehetősen gonosz tréfája a természetnek.Gondolj bele, te például minden bizonnyal teljes mértékben lánynak érzed magad, milyen lenne, ha belenéznél a tükörbe és egy fiút látnál?
Ha a tudomány mára már eljutott arra a szintre, hogy egy nemátalakító műtét révén teljes értékű, boldog életet élhet, akkor igen, vágjon bele, csinálja végig! Inkább, minthogy mély depresszióba essen, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek.
A "művészetéről" nem tudok mit mondani, nem mutatott még annyit magából, a valódi énjéből, hogy érdemi véleményt tudjak formálni.
2012. augusztus 05. 16:16
Ez bearanyozta a napomat
Nem tudom mit akar, a tehetsége egyenlő a nullával
Nicki Minaj? Na ne vicceljen már..
Nem tudom mit akar, a tehetsége egyenlő a nullával
Nicki Minaj? Na ne vicceljen már..
2012. augusztus 05. 16:18
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
Én meg a magyar madonna
2012. augusztus 05. 16:18
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
már csak ilyeneket lehet hallani a sztárvilágban hogy x olyan akar lenni mint y-on?... mértnem jó neki az ami? Karcsi amúgyse egy nagy énekes, igazán azzal hívta fel magával a figyelmet hogy nővé operáltatta magát... nem értem ezeknek a celebeknek mértnem jó amit eddig elértek, hiszen már híresek lettek, de látom egypár ember többet akar....
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.