Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni
2012. augusztus 06. 19:33
inomalackaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 154678 offline |
Sosem lesz ojan mint Nicki mert Nicki lány és Ő fiu soha nem fog hasonlitani rá
2012. augusztus 06. 22:40
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline |
no comment!! -.- hová süllyed már ez a világ!?
2012. augusztus 07. 00:28
Nicki Minaj-ból csak 1.van...őt nem lehet utánozni...Ő egy egyedi stílus,mint például Lady Gaga(csak ő durvább eset) Végül is,szerintem egy női dal nem illene az ő férfi hangjához.A Megaztár-ban is rockos volt a hangja...Hogy fog elénekelni egy csajos dalt?Díva..biztos csajos.Nah meg aztán engem nem izgat,hogy ő meleg,sőt én elfogadom,de undorítónak tartom,deén így elfogadom,bár eddig sem szerettem,és nem is fogom,de van 1-2 ember akit melegként szeretek..pl:Adam Lambert.De ő nem süllyedt erre a szintre,hogy ő operáltasa magát nőve.
2012. augusztus 07. 04:40
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline |
neeeemtudom most lehurrogja, vagy csak írjam simán, hogy jó.. kíváncsi vagyok, stb. mert így van. Nicki Minaj-t képtelenség utánozni, meg se próbálja ay emberiség. ráadásul ez egy transzi.. nem hiszem hogy "gettórappercsaj" szerep illene rá. hiszen nem is ismeri Nicki Minaj régi stílusát. mindegy... majd meglátjuk.
2012. augusztus 07. 08:29
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline |
Hat nem fog neki sikerulni
2012. augusztus 07. 08:48
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Mindenkinek megvan a joga a választáshoz, persze az ember könnyebben fogad el egy olyan embert, aki oda sorolja magát, ahova született, bár nem helyeslem, hogy valaki megváltoztatja nemét, de ha ő így érzi jónak, akkor hajrá, íme a befolyásolhatóság, a mai világ terméke...
2012. augusztus 07. 10:52
Docciiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 177106 offline |
Oké, nem tudom mi a szörnyűbb: a kinézete vagy az hogy több ezer ember előtt akarja megszégyeníteni Nicki Minajt.Egyébként azt sem értem hogy minek kell lekoppintania más stílusát.A saját énjét tegye bele ne egy amcsi sztárét.
2012. augusztus 07. 11:52
Fúúúúj.....hányni kell ettől az izétől, hőmérsélket zavaros és még büszke is ráá.....pff.....csak azé nevezhető ha nevezhető "híresnek" mert hőmérséklet gondja van......ő nicki minaj soooooha!!!
2012. augusztus 07. 12:02
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline |
fuj O.o.... de am ez kit érdekel?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.