Mekii.8D!!
...pont erről beszélek... a nép észre se veszi hogy milyen szintű IQ rombolás folyik ott... de elnézést ha bántónak érezted a vélemény nyilvánításomat... nem tudtam hogy valakinek a ValóVilág retek műsorai, és a mérhetetlen mennyiségű latin-amerikai szappanopera (ahogy a szaknyelv hívja...) a legszínvonalasabb esti kikapcsolódás...
Egyébként csak így zárójelbe, nem véletlenül hívják egyre többen Retek Klubbnak... szerintem igen frappáns nevet találtak, nem gondolod?!
Félnapos sötétségbe borul az RTL Klub
2012. augusztus 06. 19:30
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Én szinte már soha nem nézek RTL-t, úgyhogy túl fogom élni. Régebben néztem azokat a családi filmeket, amiket esténként adtak, de mostanában csak ismétlés és rendkívül értelmes műsorok mennek rajta, amikre nem vagyok kíváncsi. Sokkal minőségibb és színvonalasabb csatornák vannak, úgyhogy ez nem jelenthet gondot. Egyébként, már mióta nincs Mónika show, miért most kell a büntetés??
2012. augusztus 06. 19:43
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
de én ezen már egyszerűen sírni tudok.:'DDD
szívem szerint utálom a Móunika-showt.xD
de ez azért cink:'DDDDDDD
nemlehet mást mondani.xD
szívem szerint utálom a Móunika-showt.xD
de ez azért cink:'DDDDDDD
nemlehet mást mondani.xD
2012. augusztus 06. 20:47
Őszintén szólva, nem nagyon zavar. Az igaz, hogy nagyon szívesen megnéztem volna a New York-i bújócskát, de azt már úgyis többször láttam. Leginkább akkor kapcsolok az RTL-re, ha megy valami jó film, híradót tudok nézni máshol is, Maricsújra (direkt írom így), az ezotévére és a VV-re (ha jól tudom megint lesz) meg nem vagyok kíváncsi. A Barátok közttel kb. 2 éve felhagytam, néha elkapok pár percet, de annyira untat, hogy továbbkapcsolom. Esetleg még X-Faktort nézek (ha van). Abban az a jó, hogy a válogatókon általában jót röhögök, a döntőben meg örülök, hogy vannak tehetséges emberek Magyarországon (még akkor is, ha az nyer, akinek nem kéne).
Amúgy filmet/sorozatot a neten is lehet nézni, nem kell kiakadni, ha elmarad valami (bár kétlem, hogy a folytatódós sorozatokból kihagynának egyetlen részt is).
Összegzésül: megvagyok nélküle, kiváltképp most, hogy van olimpia, de ha nincs, az se baj, nézem inkább a Spektrumot. Az tényleg érdekes, és kevésbé IQ-gyilkos.
Bocs a kisregényért.
Amúgy filmet/sorozatot a neten is lehet nézni, nem kell kiakadni, ha elmarad valami (bár kétlem, hogy a folytatódós sorozatokból kihagynának egyetlen részt is).
Összegzésül: megvagyok nélküle, kiváltképp most, hogy van olimpia, de ha nincs, az se baj, nézem inkább a Spektrumot. Az tényleg érdekes, és kevésbé IQ-gyilkos.
Bocs a kisregényért.
2012. augusztus 06. 21:38
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
nem hiányzik
általában a viasat3-at nézem,ott vannak a jó sorozatok
általában a viasat3-at nézem,ott vannak a jó sorozatok
2012. augusztus 06. 22:09
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline |
A Bújj, Bújj szőkét nézni akartam ://
Aműgy meg kissé későn lapcsoltak.. 2009 -.-
Aműgy meg kissé későn lapcsoltak.. 2009 -.-
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.