Johnny Depp békülne?
2012. augusztus 08. 09:10
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
jó lenne ha kibékülnének
JOHNNY LOVE FOREVER
2012. augusztus 08. 09:18
Én remélem, hogy kibékülnek!!
Biztosan szoros a kapocs köztük, és nem csak a két gyerek miatt: 14 évig együttélni valakivel azért nem kis idő, összekovácsolódhattak már eléggé. Én nem nagyon szimpatizálok Vanessával, teljesen semleges számomra, de Amber egyáltalán nem a "kedvencem". Mindenesetre jöjjön rendbe minden náluk, vagy így, vagy úgy.
(Bár ezt az egészet látszólag Johnny rontotta el, én sem bocsátanék meg csak úgy neki. És nem láthatunk bele az ő lelkükbe, szóval mi csak a hírek és a pletykák alapján ítélhetünk, ami nem túlzottan jó!!
)
(Bár ezt az egészet látszólag Johnny rontotta el, én sem bocsátanék meg csak úgy neki. És nem láthatunk bele az ő lelkükbe, szóval mi csak a hírek és a pletykák alapján ítélhetünk, ami nem túlzottan jó!!
1 felhasználónak tetszik:
katara
2012. augusztus 08. 10:50
Remélem kibékülnének,örülnék neki már csak a két gyerekük miatt
2012. augusztus 08. 12:52
Jó lenne ha kibékülnének a gyerekek miatt is, meg egyébként is, szerintem aranyosak voltak, de az ő dolguk
2012. augusztus 08. 13:09
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Remélem, hogy kibékülnek
2012. augusztus 08. 16:20
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
rem kibékülnek
2012. augusztus 08. 18:05
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Nagyon örülnék ha kibékülnének
jól mutatnak együtt .: ) Johnny egy csodálatos ember *-* Vanessa helyében nem engedném el soha.*-*♥ imádom:DD♥ hajráá
soksikert.
2012. augusztus 11. 13:51
|
|
csilli milliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 180892 offline
|
jaj remélem újra együtt vannak!
Vanessa nagyon aranyos csajszinak nézki és ezért illik Johnny-hoz
Kapcsolódó sztárok
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.