Manapság egyre népszerűbbek a különféle tetoválások Magyarországon is. Sokan gondolkodás nélkül bevállalják, néhányan évekig gondolkoznak egy-egy mintán, és van olyan is, aki azért nem csináltat egyet sem, mondván hogy fog az kinézni évtizedek múlva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tetoválás: az élő művészet
2012. augusztus 10. 13:31
9 felhasználónak tetszik:
janet7,
dóóra,
Teora,
Johinna,
Virág..,
Hustler,
anna21,
num1Kolosszus,
Alison Lerman
2012. augusztus 10. 13:37
Nagyon jó ez a cikk. De én nem csináltaok magmnak soha.
2012. augusztus 10. 13:37
Jó kis cikk lett. Van olyan tetoválás ami nagyon tetszik, de a legtöbb nem igazán. Én soha nem csináltatnék tetoválást magamnak.
2012. augusztus 10. 13:38
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó cikk lett! A LOVE tetoválás nagyon tetszik
2012. augusztus 10. 13:39
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
De szép tetoválások.
2012. augusztus 10. 13:45
Nagyon jo cikk! En is szeretnek majd egy tetovalast, de meg nem erzem ugy hogy keszen allnek ra...es semmi keppen nem akarom elhamarkodni
2012. augusztus 10. 13:46
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nagyon jó cikk lett, főleg az utolsó bekezdés miatt is! Régebben én is kaptam a sarat, és furcsa pillantásokat amikor megláttak rajtam egy-egy tetoválást, néha már konkrétan kitaszítottnak/kívülállónak éreztem magam. Szerintem minden ember azt visel a testén amit akar, akár ruha,smink vagy tetoválás legyen az. Én sosem bélyegeztem meg másokat azért, mert épp tetoválás díszeleg a teste bármely részén. Az ő döntése, saját akarata. Viszont ahogy a cikkben is említve van, nagyon fontos hogy hova és hogy mit varrat magára az ember. Van erre is jó és rossz példa is. Én a saját káromon tanultam, mert amikor elkapott a tetováltatási láz, magamra rakattam egy olyan mintát amit utána 2 év múlva meg is bántam és a munkám miatt le is kellett szedetnem magamról mert látható helyen volt. Azóta jobban megfontolom hogy mit és hova rakatok. Aki pedig tetováltatni készül, annak jó tanács, hogy vagy a hátára vagy pedig olyan részre tervezze, ahol a későbbiekben nem fog gondot okozni, mert a leszedetése nem egy leányálom!
2012. augusztus 10. 13:46
Jo a cikk!! szemely szerint en szeretnek tetkot, de csak joval kesobb es csak olyat amit biztos nem banok meg. Nagyon jol neznek ki szerintem pl. az olimpikonoknak az olimpiai otkarika alatta azzal a szammal amelyik evben epp nyert.
2012. augusztus 10. 13:49
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline |
Hogyha valakin nincsen sok, csak egy vagy pár darab, és az(ok) sem nagy(ok), valamint jól is néz(nek) ki, akkor az(ok) mutathat(nak) jól. És vannak,amik nekem is tetszenek.^^ De én nem tervezem,hogy valaha is fogok magamra tetováltatni.
Jól sikerült a cikk.
Jól sikerült a cikk.
2012. augusztus 10. 13:49
Hát , én úgy vok vele, hogy aki egyszer csinál tetoválást , az többet nem tud leállni vele , pl.Trace Cyrus , Miley Cyrus , Travis Barker stb...
2012. augusztus 10. 13:51
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline |
Nagyon jó cikk! Én is szeretnék majd tetoválást! ((:
2012. augusztus 10. 13:54
Jó cikk lett Én is szeretnék majd egyet mindenképp
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.