A Shake It Up Rocky-ja a minap aláírta élete első lemezszerződését, így számos sztár után ő is csatlakozott a Hollywood Recordshoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zendaya leszerződött a Hollywood Recordhoz
2012. augusztus 10. 16:46
Minden Disney-s a Hollywood Records-szal szerződik, szóval nem meglepő.
2012. augusztus 10. 16:49
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
igaz... minden nyomorék disney-s énekel még azis akinek semmi hangja komolyan ennyi erővel már énis csinálhatnék egy albumot aztán a hangomat feljavíthatnák hát nevetséges:'DDDDD de még mindig nem olyan nevetséges mint a sziszi az indul a riszából annak komlyan még annyi hangja sincs mint zendayának
2012. augusztus 10. 16:52
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Idézet (Lady Suzy @ 2012.08.10. 16:47)
Kedvelem Zendaya-t, mert aranyos és bájos, de nincs tehetsége, sem színészkedés, sem éneklés terén. Nem kéne erőltetni..
Teljesen egyetértek.
2012. augusztus 10. 16:53
nincs is jó hangja : egyik nap azon gondolkodtam hogy lehet minden Disney sztárnak jó hangja? a válasz sehogy xd meg van csinálva persze vannak kivételek: Demi Selena azt ennyi. Én is csinálok albumot xd ennyi erővel. Amúgy nem arról volt szó hogy Zendaya tanul ?yxd Még színészkedni se tud. sztem ezen a sorozaton kívül felnőttként nem kap szerepet xdxd
2012. augusztus 10. 16:54
panni_0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 182900 offline |
Ez annyira tipikus: felkarolnak tiniket, akiknek esetleg van egy kis tehetségük a színészkedéshez. Aztán meg mindegyikből mit csinálnak? Énekest! A disney-s énekesek 80%-ának nincs is semmi énekhangja, csak meg van csinálva (lásd: Bella Thorne). Nem is értem, miért kell ezt így elrontani, mert borzalmas eredmények születnek. Egy kicsit belehallgattam a Fashion is My Kryptonite c. számba, de 10 mp után ki is kapcsoltam, szerintem hallgathatatlan, tucatzene. Bohóckodjanak a kamera előtt, mit bánom én, csak az éneklést ne erőltessék...
2012. augusztus 10. 16:57
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Az eddigi, Bellával közös számai nem voltak akkora kedvenceim, majd meglátjuk, ezen az albumon milyen számok lesznek. Remélem, jók.
2012. augusztus 10. 16:59
panni_0 - tisztára igazad van én is belehallgattam de ami azt illeti...Hát mondjk úgy ,hogy nem ő lesz a kedvencem
2012. augusztus 10. 17:12
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Ez nagyon király
2012. augusztus 10. 17:13
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Mostantól nem megyek ki az utcára...
2012. augusztus 10. 17:14
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline |
Van egy száma, amire még azt mondom, hogy egész jó, de már kicsit idegesítő, hogy a disneys sztárok nagy részéből énekest akarnak csinálni. Lassan külön zenecsatornájuk is lesz. ><
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.