A Shake It Up Rocky-ja a minap aláírta élete első lemezszerződését, így számos sztár után ő is csatlakozott a Hollywood Recordshoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zendaya leszerződött a Hollywood Recordhoz
2012. augusztus 10. 16:46
Minden Disney-s a Hollywood Records-szal szerződik, szóval nem meglepő.
2012. augusztus 10. 16:49
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
igaz... minden nyomorék disney-s énekel még azis akinek semmi hangja komolyan ennyi erővel már énis csinálhatnék egy albumot aztán a hangomat feljavíthatnák hát nevetséges:'DDDDD de még mindig nem olyan nevetséges mint a sziszi az indul a riszából annak komlyan még annyi hangja sincs mint zendayának
2012. augusztus 10. 16:52
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Idézet (Lady Suzy @ 2012.08.10. 16:47)
Kedvelem Zendaya-t, mert aranyos és bájos, de nincs tehetsége, sem színészkedés, sem éneklés terén. Nem kéne erőltetni..
Teljesen egyetértek.
2012. augusztus 10. 16:53
nincs is jó hangja : egyik nap azon gondolkodtam hogy lehet minden Disney sztárnak jó hangja? a válasz sehogy xd meg van csinálva persze vannak kivételek: Demi Selena azt ennyi. Én is csinálok albumot xd ennyi erővel. Amúgy nem arról volt szó hogy Zendaya tanul ?yxd Még színészkedni se tud. sztem ezen a sorozaton kívül felnőttként nem kap szerepet xdxd
2012. augusztus 10. 16:54
panni_0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 182900 offline |
Ez annyira tipikus: felkarolnak tiniket, akiknek esetleg van egy kis tehetségük a színészkedéshez. Aztán meg mindegyikből mit csinálnak? Énekest! A disney-s énekesek 80%-ának nincs is semmi énekhangja, csak meg van csinálva (lásd: Bella Thorne). Nem is értem, miért kell ezt így elrontani, mert borzalmas eredmények születnek. Egy kicsit belehallgattam a Fashion is My Kryptonite c. számba, de 10 mp után ki is kapcsoltam, szerintem hallgathatatlan, tucatzene. Bohóckodjanak a kamera előtt, mit bánom én, csak az éneklést ne erőltessék...
2012. augusztus 10. 16:57
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Az eddigi, Bellával közös számai nem voltak akkora kedvenceim, majd meglátjuk, ezen az albumon milyen számok lesznek. Remélem, jók.
2012. augusztus 10. 16:59
panni_0 - tisztára igazad van én is belehallgattam de ami azt illeti...Hát mondjk úgy ,hogy nem ő lesz a kedvencem
2012. augusztus 10. 17:12
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Ez nagyon király
2012. augusztus 10. 17:13
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Mostantól nem megyek ki az utcára...
2012. augusztus 10. 17:14
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline |
Van egy száma, amire még azt mondom, hogy egész jó, de már kicsit idegesítő, hogy a disneys sztárok nagy részéből énekest akarnak csinálni. Lassan külön zenecsatornájuk is lesz. ><
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.