Augusztus 14-én, kedden délután érkezik a Köpköde című klip. A Hősök rajongói kételkednek a közreműködés minőségében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik Eckü és Fluor új száma
2012. augusztus 11. 14:12
Idézet (Beaa @ 2012.08.11. 14:09)
Eckünek és Fluornak régebben is voltak közös dalaik, és akkor sem történt semmi, nem hinném, hogy majd pont a mostani közös rontaná el a Hősöket.
A Hősök már rég elsz.ródott. Az a baj, hogy most már a vivának meg a kis tinilányocskáknak csinálják a zenéket.
2012. augusztus 11. 14:16
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Beaa @ 2012.08.11. 14:09)
Eckünek és Fluornak régebben is voltak közös dalaik, és akkor sem történt semmi, nem hinném, hogy majd pont a mostani közös rontaná el a Hősöket.
Régebben is voltak közös számaik, de a Hősök sem most kezdett el megváltozni... Még mindig jók, de már meg sem közelítik régi önmagukat. Amikor még négyen voltak akkor volt a Hősök az igazi, tökéletes, hamisítatlan banda. Joeker háttérbe vonulásával kiveszett belőlük valami, aztán a VIVA felkapta őket mostanában, ami szintén nem sok jót ígér. Én még mindig nagyon szeretem a zenéjüket, még mindig magasan a legjobb rapbanda, de önmagukhoz képest sokat változtak. Milliószor jobbak voltak régen.
1 felhasználónak tetszik:
Teora
2012. augusztus 11. 14:21
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Hát... a csicskalángos az aránylag jó volt. Legalábbis ehhez a Fluorhoz képest. Bár a Mizuval, a Halendával meg hasonlókkal teljesen elásta magát a szememben, ha ez legalább fele olyan ütős lesz, mint pl a g*cigránát, akkor talán el fog menni. Bár azt sem szeretem túlzottan.
2012. augusztus 11. 16:32
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Már alig várom
2012. augusztus 11. 16:35
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
a címe is olyan retardált hogy meghalok x'd milesz ha meghallom? oo"
2012. augusztus 11. 17:25
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
van aki még szereti ezt a fluort?o.o régen szerettem de most hát...x'dd utálom és ez az egész valami szánalmas ráadásul ki ez az eckü tudinni vagy mi?o__o nekem ez az egész magas és az biztos hogy nem fogom megnézni.:'D
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.