Starity

Érkezik Eckü és Fluor új száma

2012. augusztus 11. 13:01   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 14-én, kedden délután érkezik a Köpköde című klip. A Hősök rajongói kételkednek a közreműködés minőségében.

hirdetés
Érkezik Eckü és Fluor új száma

A Hősök rapbanda egyik oszlopos tagja, Eckü és a népszerű Fluor „nemvagyokceleb” Tomi régóta jó barátságot ápolnak. A két előadó a Csicskalángos után ismét közös produkcióval jelentkezik. A Köpköde című klip premierje augusztus 14-én, kedden 16:00-kor várható.

A Hősök rajongói ezt a közreműködést nem fogadták kitörő örömmel, ugyanis azt állítják, a Mizuval befutott tinibálvány rontja Eckü hitelességét és a Hősök minőségi mutatójára sincs kedvező hatással.

Eckü természetesen most is megvédte barátját, ahogy ezt már korábban is tette és a következőt írta rajongóinak a Hősök Facebook-profilján: „Ne parázzatok, várjátok meg a jövő hetet, meg fogtok lepődni. :) Fluor nagyon kemény rapeket írt rá, ne ítéljetek előre.”

A közelgő klipről egy kis ízelítőt is megosztott a rapper, valamint Fluor a videóban elárulja hol lehet majd elsőként megtekinteni a klipet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek