Starity

Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”

2012. július 19. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eckü a Hősökből elárulta, hogy ismét közös projektet terveznek Fluorral, és elmondta véleményét a magyar popzenéről, valamint, hogy mitől vált hirtelen szélesebb körben is népszerűvé a hip-hop.

hirdetés
Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”

A napjainkban egyre sikeresebb rapbanda frontembere elárulta, hogy szerinte miben rejlik a hip-hop növekvő népszerűsége. A válasza egyszerű: már nem csak a bőgatyás rapperek hallgatnak rapzenét.

„Aki valamit szeret a zenében az hallgassa! Ha tetszik egy szám, három szám az tök jó. Nekem olyan mindegy, hogy ki hallgat, hogy 80 éves vagy 12 éves. Értse meg, azonosuljon vele és legyen tőle egy jobb napja!” – nyilatkozta a MosaicTv-nek Eckü, aki annak is hangot adott, mennyire örül, hogy a korábban általuk is sokat osztott Viva TV is felfedezte a rap zenét és gyakran játsszák számaikat.

A Viva Cometen nadrágját letoló zenész elmondta, hogy a popzene sikere mindössze abban rejlik, hogy nagyon egyszerű, sok az egyforma dal és nem várunk tőle nagy megfejtést, míg a hip-hopnak van rejtett mondanivalója és agyalni kell rajta, hogy az előadó mit is akar mondani.

A Hősöknek Fluor nagyon jó barátjuk, Ecküvel 10 éve ismerik egymást, és végigkövette a rappes pályafutását. Véleménye szerint még most is nagyon hiteles, jó előadóművész, aki azt csinálja, amit szeret.

„Ő nem változott azért meg, mert csinált Mizut meg Lájk-lemezt. Neki ehhez volt kedve, tehát ő soha nem a fősoron nézte, hogy mi megy, hanem amit neki van kedve csinálni, és hogy ő elektrora rappel, rappeljen. Attól még egy ugyanolyan állat csávó és ugyanúgy bírom, mint amikor megismertem, és tökre örülök neki, hogy egy sikeres pali – mondta a rapper, majd hozzátette. – Rengeteget dolgozik ezért, de ezt sokan nem látják. Könnyebb leb*zizni, meg hülye YouTube-kommenteket beírni.”

Eckü elárulta még, hogy a Csicskalángos után ismét közös projektet terveznek Fluorral, de attól még, hogy a tévében is feltűnnek, még nem fognak popslágereket nyomni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek