Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 13. 13:32
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline |
Nagyon szerettem a régi haját és szerintem ez sem áll neki rosszul,nagyon fontos cél érdekében tette,szóval még mindig imádom.
2012. augusztus 13. 13:32
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én nem szeretem a rövid hajat, a hosszú hajat sokkal inkább, de a Miley boldognak érzi magát tőle, akkor rendben. Az ő döntése, az ő haja és én ezért nem fogom megutálni. Egy jótékonysági cél érdekében tette és ahogy ismerjük őt, előbb-utóbb újabb vagány frizurát csináltat majd magának.
2012. augusztus 13. 13:33
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Idézet (vivikee0 @ 2012.08.13. 12:27)
Egyépként csak hogy tudjátok: Liam fölbontotta az esküvőt
ezt meg honnan szedtétek?
liam nem hinném h Mil haja miatt lemondott volna Miley szép dollárjairól amit a bankban tart
ha meg mégis akkor naggyon hülye
mondjuk eddig is az volt
kármiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 179714 offline |
annyira undoritóó ahogy piszkálják az emberek : // szánalmas . mindegy milyen a haja vagy hogy ki van-e sminkelve attól még ő az egyik legszebb lány a földön .. úgy ahogy Lilla98 írta !
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Azzal,hogy befestette szőkére és levágatta rövidre,trendin a haját tényleg nagyon sokat segít(ett) egy rákellenes jótékonysági szervezetnek....... (Y)
2012. augusztus 13. 13:34
Szerintem így sokkal jobban néz ki Miley. Egyenlőre kicsit szokatlan, de megszokható lehet. Csak nehogy az legyen, hogy 1 hét múlva meg már hosszú póthajjal fog pózolni..
2012. augusztus 13. 13:37
Annyira undorítóak vagytok komolyan. ha már veszitek a fáradságot, hogy utálkozó kommenteket írtok, hogy 'borzasztóan néz ki' meg hogy 'ez megkattant' olvassátok már el a cikket. Jótékonyságból vágatta le a haját, hogy segítsen egy rákellenes szervezetnek, erre ti meg csak szapuljátok. Ő az egyik legszebb ember akit valaha a hátán hordott a föld, kívül-belül. Néhányan példát vehetnének róla, de neeem, ááá, kit érdekel, az a lényeg hogy Selena sokkal jobb, mert látom már ő is előjött ennél a cikknél, amit meg abszolúte nem értek. Na mindegy.
2012. augusztus 13. 13:39
Sunflower2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 171283 offline |
nem normális a következő az lesz hogy kopasz lesz nem normális ilyen hogy lehetr olyan szép volt mikor nem volt botrányos hosszú barna haja volt , és még volt a Hannah Montana addig tudott normális lenni azután meghülyült jött a botrány és még ez ez nem igaz nem érdekel miért de nem néz ki jól
2012. augusztus 13. 13:39
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Az, hogy ilyeneket tesz, bizonyítja, hogy mégis van benne emberség.
Bár az is lehet, hogy már régóta le akarta vágni a haját, de bízom benne, hogy nem így van.
Sosem értettem, hogy miért hápognak emberek azon, hogy valaki milyen frizurát szeret hordani. Ha én be akarom őszre festetni a hajam, akkor nézzenek hülyének, de akkor is befestetem, ha ettől jobban érzmem magam...
Amúgy kicsit fura ugyan, de nem áll rosszul Pláne, hogy látszik, hogy kicsattan az örömtől
Bár az is lehet, hogy már régóta le akarta vágni a haját, de bízom benne, hogy nem így van.
Sosem értettem, hogy miért hápognak emberek azon, hogy valaki milyen frizurát szeret hordani. Ha én be akarom őszre festetni a hajam, akkor nézzenek hülyének, de akkor is befestetem, ha ettől jobban érzmem magam...
Amúgy kicsit fura ugyan, de nem áll rosszul Pláne, hogy látszik, hogy kicsattan az örömtől
2012. augusztus 13. 13:41
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Idézet (Love1DForeva @ 2012.08.13. 13:27)
Bolondot csinált magából? Jézusom, gondolkozz már mielőtt megszólalsz! Egyáltalán mi köze van Selenának ehhez a cikkhez? Ez a cikk elvileg MILEYRÓL szól, és nem arról a lányról, aki szinte csak arról ismert hogy Bieber barátnője.
Csak hogy tudd, nem én hoztam fel Selenát. És nem arról lehet hallani, inkább Miley esküvőjéről lehet csak hallani, a tetkóiról meg mindenről, ami senkit nem érdekel. És azért csinált magából bolondot, mert ilyenre vágatta a haját. Borzalmas, és azzal segít annak a rákellenes szervezetnek, hogy odaadja nekik a levágott haját, vagy mi?
2012. augusztus 13. 13:43
szép dolog hogy levágatta ezért a haját. de nekem akkor se tetszik így.. amikor még szép hosszú haja volt akkor volt nagyon szép
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni