A változás jó? — I. rész
2012. augusztus 19. 12:41
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
egyetértek Ayam1.01
2012. augusztus 19. 13:28
Nagyon jó cikk lett, érdekes. 
Szerintem mindenképpen jó a változás, hogyha az ember, aki megváltozott szabadabbnak és jobban érzi magát a bőrében, gondolok itt most Miley-ra. Neki abszolút jót tett a változás, szerintem, akárcsak Deminek. Őt például a karrierje elején nem is igazán szerettem, de mostanra gyönyörű és erős nővé érett, aki szintén megérdemli a sikert. Justin is pozitív változásokon ment át a külsejét és a dalait tekintve, csak ne lenne akkora az arca néha...
Szerintem mindenképpen jó a változás, hogyha az ember, aki megváltozott szabadabbnak és jobban érzi magát a bőrében, gondolok itt most Miley-ra. Neki abszolút jót tett a változás, szerintem, akárcsak Deminek. Őt például a karrierje elején nem is igazán szerettem, de mostanra gyönyörű és erős nővé érett, aki szintén megérdemli a sikert. Justin is pozitív változásokon ment át a külsejét és a dalait tekintve, csak ne lenne akkora az arca néha...
2012. augusztus 19. 16:09
most vettem észre, hogy Christina megint koppintott.
2012. augusztus 19. 16:29
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Gratulálok hozzá!
Szerintem is jó a változás, de csak akkor ha az illető jól érzi magát a bőrében. Szerintem a karrierjük kezdete óta mindannyian sokat változtak, van aki a jó irányba és van aki a rosszba (itt Bieberre gondolok).
2012. augusztus 19. 17:56
Idézet (paculyy @ 2012.08.19. 16:09)
most vettem észre, hogy Christina megint koppintott.
És mégis mit koppintott le???
2012. augusztus 19. 18:23
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Demi gyönyörű lány volt, most sem mondom, hogy ronda de nem tett neki jót ez a sok változás. Miley nem volt világszépség de mindenbizonnyal ez a haj nem áll neki jól. Lady Gaga szerintem szép nő így is úgy is, bármennyien is mondják, hogy milyen undorító. Néha tényleg jót tesz a változás, és ez alatt nem azt értem, hogy hetnte hajszínet váltani vagy egyik napról a másikra kopaszra vágatni hajadat..
2012. augusztus 19. 19:12
valakinek jól állt régen valakinek most áll jól
2012. augusztus 19. 20:19
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Mindenki változik az évek során,de 20 éves és és egy 10 éven belül bekövetkező változást kár összehasonlítani.
2012. augusztus 19. 21:25
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
nekem miley új haja kicsit még furcsa de szerintem mindenkinek jo a változás..
2012. augusztus 20. 10:50
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Britney alig változott, Deminek minden jól áll, Gaga végre megint szőke, J-Lo is szinte ugyanaz, Adam Lambert bénán néz ki, Justinnak jobb, Kelly Clarksonnak a rövid egyenes volt jó, Kesha se tetszik, Madonnának mind1, Mileyról milyen hülye kép már az utolsó??, normális képeken normálisan is néz ki.., Pink-nek a rövid fehér-szőke állt jól, Rihannát, nemtudom változó..,Christina szép, Bill fúúj.!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: