Chris Brownnak elege lett Rihannából
2012. augusztus 18. 21:14
Igaza van Chrisnek,hiába kért bocsánatot,kapott büntetést,a karrierjének is betett stb.,már 3 éve csak ezzel cseszteti mindenki.Ki nem csinált már hülyeséget életében?Kicsit unalmas,hogy csak ezt tudjátok felhozni ellene...
2012. augusztus 18. 21:20
Hát nem csodálom, hogy mérges. És ami a verést illeti, kétszer sem mondom, hogy nem Rihanna provokálta ki. Ahogy ez a csaj viselkedik az nem normális! -.-"
2012. augusztus 18. 22:05
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
csodálkozik, hogy még mindig felhozzák ezt az incidenst?!! lelkileg és fizikailag tönkretett egy nőt!! bár Rihanna se normális teljesen, hogy mindig akar valamit ettől az állattól! Tartaná a fene vele a kapcsolatot miután ezt tette!
2012. augusztus 18. 22:07
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Én nem kedvelem Rihannát, de nehogy már még ő legyen ebben a hibás. Igen, kisebb hibákat még megbocsájtunk a másiknak, de nem egy ilyet. Ráadásul Rihanna semmi rosszat nem nyilatkozott róla, úgyhogy nem értem Chris miért van most annyira nagyon felháborodva.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. augusztus 18. 22:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Remélem, hogy Brown szánalmas kis élete végéig fel fogják neki róni, amit művelt... Nőt megütni a legundorítóbb dolog, amit férfi csak tehet. (Ráadásul Brown kis híján kinyírta Ririt). Megérdemli, amit kap érte, sőt túl olcsón úszta meg a dolgot és láthatóan nem tanult az esetből, mert még mindig egy nagyképű, agresszív állat. Rihanna nagyon rosszul tette, hogy annak idején visszavonta a feljelentést. Ha rajtam múlott volna, Brown élete végéig egy börtönben rohadna, ahol nap mint nap "fedeznék hátulról" a nagydarab rabtársai...
mse90
2012. augusztus 18. 22:57
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
annak ellenére hogy Chris mit tett Rihannával, én még mindig szeretem bár nem annyira mint előtte. De Rihannát megértem mert ezt nem könnyű elfelejteni..
2012. augusztus 18. 23:02
most mi ebben a baj? nem is biztos hogy igaz a hír, Rihanna meg miért is tehet arról hogy erről kérdezik? és hogy a büdös francba felejtse el mikor sokszor emlékeztetik rá?
ezt nem lehet elfelejteni, csak 1 kicsit képzeljétek a helyébe magatokat, hogyha titeket kérdezgetnének erről állandóan eltudnátok felejteni? nemhiszem
oké az igaz hogy nemkéne ezek után nyomulnia rá, de senki nem tökéletes, igy ő elég h*lye ha ezek után is kell neki
bár ebbe hogy elvesztette a legjobb barátját nemtudom mi olyan rossz
amugy meg nemhiszem hogy ez a hír igaz lenne, nemrég még segiteni akart neki az alkohol problémái miatt, most meg hirtelen elege lenne belöle mert ENNYIT mondott, nemhiszem
2012. augusztus 18. 23:27
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem értem miért játssza a fejét hisz cris volt a hibás...
2012. augusztus 18. 23:29
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2012.08.18. 22:08)
Remélem, hogy Brown szánalmas kis élete végéig fel fogják neki róni, amit művelt... Nőt megütni a legundorítóbb dolog, amit férfi csak tehet. (Ráadásul Brown kis híján kinyírta Ririt). Megérdemli, amit kap érte, sőt túl olcsón úszta meg a dolgot és láthatóan nem tanult az esetből, mert még mindig egy nagyképű, agresszív állat. Rihanna nagyon rosszul tette, hogy annak idején visszavonta a feljelentést. Ha rajtam múlott volna, Brown élete végéig egy börtönben rohadna, ahol nap mint nap "fedeznék hátulról" a nagydarab rabtársai...
Ott a pont nálad!
Tudom, mindenkinek elege van már ebből a témából, de ha csak a közelmúltat nézzük... Pl. Kristent lassan kiutálják a sztárvilágból, pedig csak félrelépett. Ez a szemét majdnem halálra vert 2 hírességet és még neki áll feljebb, már senki le se sz*rja, hogyha ilyet művel.
mse90
2012. augusztus 18. 23:39
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Rihanna azóta olyan, "amilyen"
én ebben tényleg nem tudom, hogy kinek adjak igazat.
2012. augusztus 18. 23:50
|
|
Cleeopatraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 161195 offline
|
Ez már kezd fájdalmassá válni...minek kell folyton ezen csámcsogni?! Szánalmasak.
2012. augusztus 19. 00:09
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
miafranc??? tudom hogy nem erről szól a cikk, de üzenném a szerzőnek hogy Chris Brown énekes, nem? nem rapper... jézusom, mitől is az? bocsánat mindenkitől, nem vagyok szakértő de ez engem bosszant... amúgy megértem Chris-t.
2012. augusztus 19. 03:17
Nem tudom miért kell ezen forogni naphosszakat...
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.