Dalpremier: Miley Cyrus ft. Borgore – Decisions
2012. augusztus 21. 17:54
![]() |
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 ![]() |
Nem is hallani Miley-t. Plusz ez a zenei stílus nagyon távol áll Mileytól. Maradjon a Can't Be Tamed albumos stílusánál,az volt a jó.
2012. augusztus 21. 17:57
Ilyen remixes,tupírozott számot ki nem néztem volna Miley-ból
Ráadásul nem is nagyon hallani benne Mileyt.Remélem nem ilyenek lesznek a következő számai mert ez POCSÉK

2012. augusztus 21. 18:11
Azt hiszem, ilyenkor szokták azt mondani, hogy a sz*r nem mértékegység.
Mileytól sokkal jobbat vártam, nem gondoltam, hogy ilyenhez adja a nevét és hangját.

Mileytól sokkal jobbat vártam, nem gondoltam, hogy ilyenhez adja a nevét és hangját.
2012. augusztus 21. 18:12
nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet! én se gondoltam h ilyen stílusó lesz ez a szám
2012. augusztus 21. 18:24
![]() |
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 ![]() |
hát... megesik, hogy a kígyó elesik - szokták mondani
a pasi "hangja" nagyon kaki, hogy szépen fogalmazzak. Miley meg igencsak háttérbe szorult...
viszont ha az új albuma olyan lesz, mint a Can't be tamed, akkor megint nem fogok mást hallgatni fél évig, csak Őt.

viszont ha az új albuma olyan lesz, mint a Can't be tamed, akkor megint nem fogok mást hallgatni fél évig, csak Őt.

2012. augusztus 21. 18:27
![]() |
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 ![]() |
szeretem mileyt ,de ez nagyon szar
2012. augusztus 21. 18:46
nemsemmi:OOO Borgore? ez tenyleg nagy valtozas a Hanna Montana utan:DDDDDDD lehet hoy nem is art neki ez a nagy palfordulas
2012. augusztus 21. 18:51
![]() |
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 ![]() |
Miley alig énekel,és ez borzasztó lett.. pedig én birom Miley számait de ez.... szörnyű :/
2012. augusztus 21. 18:56
Nekem a dal nem annyira tetszik!! Miley hangját alig lehet benne hallani...Amúgy Miley-t nagyon szeretem..várom az albumot.♥

Sztárok, akiknek egyik divatház sem akart ruhát kölcsönözni
Sztárok, akiknek egyik divatház sem akart ruhát kölcsönözni
Vörös szőnyeges események előtt történt.

Válik a Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola
Válik a Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola
Külön folytatják életüket.

Ashley Graham majdnem belehalt ikerszülésébe
Ashley Graham majdnem belehalt ikerszülésébe
Ijesztő dolgot mesélt el.

Így zajlik a Hófehérke új változatának forgatása
Így zajlik a Hófehérke új változatának forgatása
Újabb élőszereplős film készül.

Winona Ryder szerint a Stranger Things egyik színésznője lesz a következő Meryl Streep
Winona Ryder szerint a Stranger Things egyik színésznője lesz a következő Meryl Streep
Szerinte nagyon tehetséges a sztár.

Austin Butler kis híján tönkrement abban, hogy Elvist alakította
Austin Butler kis híján tönkrement abban, hogy Elvist alakította
Kórházba került a sztár.

11 celeb, aki tökéletesen utánozza egy híres kollégáját
11 celeb, aki tökéletesen utánozza egy híres kollégáját
Vicces megszemélyesítések.