Zayn Malik törölte Twitter-profilját
2012. augusztus 24. 16:45
Egy perc néma csenddel emlékezzünk rá... NEM! Ez mégis kit érdekel?! A rajongói nem fognak, ha nem látják minden nap kiírva, hogy éppen mit reggelizett.
2012. augusztus 24. 19:26
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline |
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
2012. augusztus 24. 22:41
Remek. Ha nincs ott, hogy melyik banda énekese azt sem tudom meg, hogy ki ez... >< Öreg vagyok én már ehhez. D
2012. augusztus 25. 09:42
De ha valakinek nem szereti, attól miért kell utálni?? Ez olyan szánalmas!!
ui: Évike12 és MadHatter ezt benéztétek!
ui: Évike12 és MadHatter ezt benéztétek!
2012. augusztus 25. 12:02
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1578 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline |
Veszekedtek ilyeneken..jesszus.Törölte magát,na bumm!Már vissza is jött.Ez az egész arra kellett,hogy beszéljenek róla.Ha annyira ki van bukva,miért regisztrált megint???
2012. augusztus 26. 17:39
ajj miért kell őket fikázni? :S megmondom: én is utáltam az egészet,rühelltem,mostanra a kedvenceim :/ fogalmatok sincsen,kik ők valójában.ha utáljátok őket mondjátok el,hogy miért? nincs okotok. :/ Nem csodálkozom szegény Zayn tettén,hogy lehettek ilyenek (mármint az utálkozók),hogy konkrétan kikergetitek őket a világból? :/ én például nem bírom justin bieber-t. na és? :s nem kezdem el őt ostromolni se twitteren ,se facebook-on ,se sehol.nem kell,hogy szeressétek,ha érdemes lenne,közelebbről megismerni őket,mert egyáltalán nem olyanok,mint aminek hiszitek őket.(én is másnak hittem őket,de rájöttem,hogy rohadtul nem azok. ) nem akarok veszekedést,meg semmit,de ez a véleményem::s
2012. augusztus 26. 18:30
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
Azért elég szomorú, hogy egyes emberkéknek, annyi szabad idejük van, hogy avval vannak el foglalva, hogy más emberek életét tönkre tegyék, akár így akár úgy! Nevetséges. De véleményem szerint a rajongók örömére, úgy is vissza fog regelni.
2012. augusztus 26. 21:09
RICSYEvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 145590 offline |
Nagyon utálom az olyan embereket akik más életét teszik tönkree szal nagyon szánalmas ember lehetett aki utálkozó üziit küld neki bár én a helyében nem figyelnék rá. Énis nagyon bírom a zenéjüket meg velük sincsen semmi bajom. Nagyon szánalmas emberek akik ezt csinálják... De sajnos ilyen emberek is vannak :/
2012. augusztus 26. 21:43
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Most tényleg, miért kell az embereknek utálkozni? Ennyire gyengeelméjűek, hogy nem értik meg, hogy a sztároknak is vannak érzéseik, és NEKIK IS fáj, hogy ha valaki bántja őket? Áh... faszfejek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.