A herceg rengeteg jó sztorival látja el a világsajtót botrányos viselkedésével, amit nem csupán a királynő néz rossz szemmel. Az angol nép is kételkedik abban, hogy Harry rangjához méltóan viselkedne.
A teljes cikkhez kattints ide!
A katonaságtól is megrovást kaphat Harry herceg
2012. augusztus 24. 09:14
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Kicsit nagyon ciki, helyzetbe van most. D
2012. augusztus 24. 09:33
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Hát ez szívás. Bár hozzátenném, hogy ha nem ő lenne a herceg, senki le nem szarná, hogy mit csinált, és a katonaságot sem érdekelné. Szóval SZÍVÁS!
2012. augusztus 24. 09:35
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Harry most nagyon kihúzta a gyufát, pont mint legutóbb, mikor Hitlernek beöltözve masírozott néhány éve. Szerintem a katonaság sem kíméli majd de szeretném hozzátenni, hogy jobban felfújja az ügyet a média, mint kellene. Oké hogy nem kellene ilyet tennie de akkoris túl sok figyelmet kap ez az eset és már a sztárok is rászállnak a témára, twiterren keresztül írják le véleményüket ezzel kapcsolatban, generálják a felesleges híreket. Az egész inkább csak az az elszomorító, hogy az ember nem tud úgy elmenni valahová ha híres hogy ne kerüljön címlapra. Ezzel nem védeni akarom mert nem szép dolog amit tett herceg létére de a politikusok is mérgesek. Nah, közülük is az vesse rá a követ először, aki nem utazott hasonló témában vagy utazik most is hasonló témában. A politikusok mindehol többet engednek meg maguknak, mint kellene csak ők diszkréten csinálják, míg Harry képei kikerülnek a netre. Érdekes, jobban belegondolva, nekem kicsit bűzlik is ez az egész dolog. Az angol média nem volt hajlandó egyetlen meztelen Harry képet sem leközölni és még a linkeket sem szúrták be, 'mert nem illik és sérti a herceg személyisége jogait'. És ha Jessie J vagy Bieber lenne meztelen azt sem tennék ki vagy csak a Királyi családra vonatkozik ez a tilalom? Persze azóta megtették mert átment a dolog a 'sajtószabadság' kérdésébe. Oh anyám. TMZ és társai gerjesztik a híreket, lépten nyomon beszúrogatják a képeket, Lady Gaga és a többiek szerint ez így jó, miközben már az angolok is unják a témát és inkább azon vannak felháborodva, hogy a válság kellős közepén Harry az adózók pénzéből hová megy nyaralni, mit csinál ott. Bözske nagyon mérges úgy hallottam de nem azért amit tett, hanem azért mert a média felkapta a témát. Bakker, szerintem is kezd unalmas lenni. A TMZ pedig szerintem jobban teszi ha visszavesz ami a családot érinti mert ők szellőztetnek meg minden nagyobb botrányt kavaró képet róluk és gondolom ez nem tetszik Bözsiéknek.
2012. augusztus 24. 09:45
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline |
Harrytől ez nem királyi ranghoz tett viselkedés!!!
2012. augusztus 24. 09:53
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
Harry sosem lesz király mert ott van a testvére és azért 1 királyi családban nagyobb a rivalizálás a tesok között ,szerintem harrynek elege van ebből azért csinálbotrányokat amugy ha tudnám én hogy sosem leszek király hanem örökké másod hegedüs és se viselkednék jobban .Harry nek a legjobb az lenne ha szerezne egy jó állást lehetőleg ott ahol nem kell azon agodnia hogy ha le kapják rosz szituban fájon a feje és persze jól is fizetik és ott a vagyon is és el éldegélne
2012. augusztus 24. 10:28
Megérdemelné a megróvást. Tényleg nem viselkedik a rangjához méltóan.
2012. augusztus 24. 10:37
Harry valószínűleg sosem lesz király. Erzsébetet Károlyék, őket pedig Vilmosék követik. Kétlem, hogy lesz ideje uralkodni. Gondoljatok bele: egész életében mindig csak a második. Ráadásul ott vannak még a botrányai is...
2012. augusztus 24. 10:41
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
szégyen ez a gyerek.
2012. augusztus 24. 10:43
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
szerintem Károly sem lesz király, rögtön Vilmos lesz, majd a nyanyus elintézi megmondta neki, ha elveszi Camillát nem lesz király. amúgy Harry nem véletlenül csinál ilyeneket, valamit nem tud feldolgozni úgymond, nem testőr kell neki, vagyis nem csak az, hanem figyelem, nem csak akkor kell vele foglalkozni mikor már megcsinálta a hülyeséget.
2012. augusztus 24. 10:50
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Így járt megérdemli amit fog kapni...! nem úgy viselkedik ahogy kellene...!!
2012. augusztus 24. 10:52
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Idézet (botond96 @ 2012.08.24. 09:53)
Harry sosem lesz király mert ott van a testvére és azért 1 királyi családban nagyobb a rivalizálás a tesok között ,szerintem harrynek elege van ebből azért csinálbotrányokat amugy ha tudnám én hogy sosem leszek király hanem örökké másod hegedüs és se viselkednék jobban .Harry nek a legjobb az lenne ha szerezne egy jó állást lehetőleg ott ahol nem kell azon agodnia hogy ha le kapják rosz szituban fájon a feje és persze jól is fizetik és ott a vagyon is és el éldegélne
Jól beszélsz nem mondasz hülyeséget!
Megvan mindene vagyon stb fiatal is mi a fenét csinálna?xd Jó csinálhatná visszafogottabban is.
2012. augusztus 24. 11:00
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline |
dóóra és botond96! teljesen egyetértek veletek!
2012. augusztus 24. 11:10
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline |
most nem azért, de szerintem ez már nagyon fel lett fújva... Oké meztelenül biliárdozott, mindenki egyetért abban, hogy ez nem herceghez méltó viselkedés, de valószínű ezért már megkapta a magáét a családjától. Harry soha nem volt az a nagyon megfontolt ember, de én már egy kicsit sajnálom... A média megtehetné h egy icipicit leszáll róla
2012. augusztus 24. 11:22
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
Idézet (botond96 @ 2012.08.24. 09:53)
Szerintem nem azért keveredik botrányokba, mert unja, hogy rivalizálnia kell. Ez kicsit ostobán hangzik. Egyszerűen azért teszi, mert megteheti! Mert valószínűleg már nagyon sok hasonló ügye volt, de nem derültek ki. Gondolta, hogy majd ez sem fog... Aztán mégis. És akkor ez van, ciki! Nem csak a család cseszegeti, hanem az egész ország-világ, hogy leégeti az angolokat.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 24. 11:23
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline |
Én Harryn csak nevetni tudok. Nem azért mert szánalmas, vagy ilyesmi... Mert ha úgy vesszük, Räikkönen részeges sztorijain is dőlök a röhögéstől. Bírom, hogy ennyire szabadnak érzik magukat.
Egyébként Harry szerintem is megérdemli a büntetést, mert azért ez kicsit már sok, de akkor is nagyon bírom xDDD
Nem csak William miatt nem lesz Harryből király, hanem az ilyen botrányok miatt sem. Tudom, hogy ezt már ti is írtátok, de egyet értek veletek. Amúgy elég nyomasztó lehet egész életedben mindig csak második lenni...
Egyébként Harry szerintem is megérdemli a büntetést, mert azért ez kicsit már sok, de akkor is nagyon bírom xDDD
Nem csak William miatt nem lesz Harryből király, hanem az ilyen botrányok miatt sem. Tudom, hogy ezt már ti is írtátok, de egyet értek veletek. Amúgy elég nyomasztó lehet egész életedben mindig csak második lenni...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.