Véget ért a Victorious, így a sorozat címszereplője izgatottan és pozitívan néz jövője elébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Victoria Justice izgatott a jövőjét illetően
2012. augusztus 25. 19:41
Utálom a sorozatot és a lányt se tartom túl sokra ami a karrierét illeti, de tényleg jó felfogás szerint éli az életét.
2012. augusztus 25. 19:57
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
kár hogy vége a victorious-nak pedig imádom azt a sorozatot..:/
2012. augusztus 25. 20:05
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline |
Remélem szép karrierje lesz Vicoria-nak (a Nickelodeon-on kívül is), és örülök, hogy ilyen poziívan látja a dolgokat. Sajnálom, hogy véget ért a Victorius, pedig én nagyon szerettem.
2012. augusztus 25. 20:17
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Nagyon szeretem őt Sajnálom hogy vége a Victorious-nak, jó kis sorozat volt, de hát igen egyszer mindennek vége..csak akk minek jelentették be. Mind1. Vic nagyon tehetséges színésznő és énekesnő. Eddig is az egyik kedvencem volt, ezután is az lesz, bízom benne hogy sok filmje lesz még Sok sikert neki ^^
2012. augusztus 25. 20:26
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 607 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline |
Sok sikert neki, én nagyon szeretem őt Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, de hát tényleg felnőtt már. Remélem másoknak is feltűnt, hogy tehetséges, és klassz egy lány Sok sikert, Victoria!
2012. augusztus 25. 20:27
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Az előbb irta valahol szavy azt hiszem, hogy általában leáldozó mozisztárokból lesznek sorozatsztárok, és nem sorozatsztárokból mozisztárok Reá is igaz
2012. augusztus 25. 20:34
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Szerintem nem áll előtte nagy jövő. Kövezzetek meg, de utálom a Nickelodeon és Disney Chanel legtöbb "csillagát" mivel a tehetségük erősen a nullát verdesi... Őt is csak azért ismerem, mert összehasonlították Nina Dobrevvel, pedig nincs nagy hasonlóság.
Szóval, nem hiszem, hogy a karrierje egy-két olcsó, és tiniknek készült filmnél tovább tartana...
Szóval, nem hiszem, hogy a karrierje egy-két olcsó, és tiniknek készült filmnél tovább tartana...
2012. augusztus 25. 21:05
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
mondjuk ezzel a sorozattal nagy hírnévre tett szert úgyhogy biztosan kap majd valami szerepet.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.