Megjelent Nicki Minaj új klipje
2012. augusztus 26. 13:51
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Annyira vicces, hogy hetente kiad valami hulladékot, és mindegyik a többinek a tovább -vagy inkább alul-fejlesztett változata, ugyanolyan az összes... SZÁNALMAS ez a nő.
Nagyon be akarja biztosítani a pozícióját, de hiába, nem fog sokáig tartani a süket, tájékozatlan birkák rajongása.
Lil' Kim the Queen Bee
Egyébként időről időre ledöbbenek, hogy hogy képesek az emberek, ráadásul ennyien ezt szeretni...ez nem zene, köszönőviszonyban sincs vele, de hogy nem rap, az is biztos. Ilyet BÁRKI tud csinálni, én komolyan próbáltam meglátni benne a legcsekélyebb tehetséget a rappeléshez, de képtelenség. Semmije nincs meg hozzá.
Nagyon be akarja biztosítani a pozícióját, de hiába, nem fog sokáig tartani a süket, tájékozatlan birkák rajongása.
Lil' Kim the Queen Bee
Egyébként időről időre ledöbbenek, hogy hogy képesek az emberek, ráadásul ennyien ezt szeretni...ez nem zene, köszönőviszonyban sincs vele, de hogy nem rap, az is biztos. Ilyet BÁRKI tud csinálni, én komolyan próbáltam meglátni benne a legcsekélyebb tehetséget a rappeléshez, de képtelenség. Semmije nincs meg hozzá.
2012. augusztus 26. 14:07
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
háth nem a legjobb.! :\
2012. augusztus 26. 14:11
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline |
nema legjobb klippjee ://
2012. augusztus 26. 14:16
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
a klippet és a zenét is egy horror filmben tudnám elképzelni
2012. augusztus 26. 14:21
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline |
Nos, nem vagyok egyaltálan oda érte, mert neki is extrém a stílusa,mint GaGának. Láttam róla képeket amikor még szebb volt mint most! Borzalmas,hogy hogyan képesek saját magukat elcsúfítani.. Tisztelet a kívételnek!
2012. augusztus 26. 14:41
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
cusika55 igazad van xd én zeretem Nickit, de ez tényleg nem olyan jó.. inkább akkor jó mikor sokat énekel és kevesebbet rapel
2012. augusztus 26. 15:08
Mindig adok neki egy esélyt hát ha megszeretem, de egyre jobban kezdem utálni a... nem tudom zenének titulálni ezt. Amikor először hallgattam meg az egyik számát azt mondtam, hogy nem olyan borzalom. A ritmusa egészen tetszett, viszont az igaz, hogy ez volt az egyetlen ami egy kicsit is jó volt abban a dalban. Már akkor se nyerte el a tetszésem, de egyszer meghallgathatónak találtam, de egyre lejjebb és lejjebb csúszik annak ellenére, hogy azt hittem az már lehetetlen. Ennek a nőnek nem szabadna a zeneiparban erőlködnie. Nem vele van a bajom vagy a stílusával. Felőlem húzhatna egy óriási és átlátszó műanyag poharat is ha neki jól esik, de a zene...a zene nem neki való dolog. Ez nem rap... jó örülnék ha legalább ennyit tudnék, de mivel nem tudok nem is próbálkozom. Neki sem ajánlom a továbbiakban.
2012. augusztus 26. 15:10
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (janet7 @ 2012.08.26. 13:51)
Annyira vicces, hogy hetente kiad valami hulladékot, és mindegyik a többinek a tovább -vagy inkább alul-fejlesztett változata, ugyanolyan az összes... SZÁNALMAS ez a nő.
Lil' Kim the Queen Bee
Lil' Kim the Queen Bee
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. augusztus 26. 15:23
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Nekem baz*ra tetszik! És kik itt azt írták hogy nem tetszik nekik akkor jobb Rihanna? Vagy akármelyik hülye nő? Olvasgattam ezeket a hozzászólásokat . És azt veszem észre hogy pld.ewee9306 is ilyen DIZNI sztárokra bukik. Nem csodálom hogy nem tetszik neki ez a klipp -.-'
2012. augusztus 26. 15:39
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
nekem nem igazán jön be az előző száma sokkal jobb
2012. augusztus 26. 16:49
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Nicki Minaj és a 2 pasas sz*r a dal még sz*rabb .. a klip a legelviselhetőbb ..
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni